|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα μία ερώτηση έχει κάποιος καμία ιδέα για το σύστημα CARBO PLUS
είναι αυτό στην εικόνα. Αξίζει ή όχι; |
|
||||
|
||||
![]()
απο οτι εχω ακουσει δε λεει και πολλα.
ας πουνε και αλλοι.
|
||||
|
||||
![]()
αν και κανει δουλεια με ηλεκτρολυση(ριχνωντας αρκετα την KH),εντουτοις θα ελεγα οχι,γιατι αφηνει πολλα πολλα καταλοιπα μεσα στο ενυδρειο,εε,και αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο...ασε που αν ''παιζεις'' με χαμηλο πεχα,μπορει να γινει και αρκετα επικινδυνο για ph crash...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή την στιγμή εγώ έχω σταθερά pH 8 και KH 10 οπότε μάλλον κακό θα μου κάνει αν κατεβάσει και άλλο το KH. Καλύτερα λιπόν άλλη λύση για CO2;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ph crash μπορει να γινει εαν και εφοσον η kh σου ειναι κατω απο 5.αλλα ετσι κι αλλιως αν σκεφτεσαι το c02 η μπουκαλα ειναι μονοδρομος... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κατάλαβα!!!! Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶στο καλύτερα
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δεν την παλεύω με το σύστημα co2!!! | pagasious | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-09-07 11:37 |
ολοκληρωμένο σύστημα CO2 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 20-01-06 19:21 |
σύστημα CO2 | dimitris21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 07-11-05 22:47 |
Σύστημα επεξεργασίας νερού | sijohn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-02-05 10:46 |
Προτάσεις για σύστημα co2 | 525 | Δίσκοι | 8 | 08-05-04 20:05 |