|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φίλτρανση Σκίμμερ κλπ |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#1
|
||||
|
||||
![]()
Έχω προμηθευτεί και λειτουργώ στο ενυδρείο μου ένα Σκίμερ που εργάζεται παράλληλα με το βιολογικό φίλτρο της Aqua Medic το Aqua Medic Biostar Flotor, το οποίο όταν κλείνω τον διακόπτη ή, σε διακοπές ρεύματος συνήθως μπλοκάρει και για να δουλέψει ξανά πρέπει να ανοίξω το καπάκι που περιβάλει το στόμιο αναρρόφησης και να γυρίσω δεξιά-αριστερά τον δακτύλιο (μπαγιονέτα) που ασφαλίζει τον μηχανισμό του μοτέρ.Δεν τίθεται θέμα σκουπιδιών ή άλγης που μπλοκάρει την λειτουργεία του.Τι μπορεί να είναι?
![]() |
#2
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι ο δακτύλιος που ασφαλίζει το μοτέρ.
Το μοτέρ είναι η αντλία? Και αυτή έχει διακόπτη ασφαλείας?
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
#3
|
||||
|
||||
![]()
Στο κυρίως σώμα της τρόμπας που ευρίσκονται μαγνήτης άξονας πτερύγια ασφαλίζονται με μία μπαγιονέτα(δακτύλιο) που όταν την γυρίσεις αριστερά ή δεξιά απασφαλίζει και μπορείς να βγάλεις μαγνήτη άξονα κλπ για να τα καθαρίσεις.
|
#4
|
|||
|
|||
![]()
Α εννοείς το καπάκι της αντλίας? Σε αυτό που κουμπώνει το ένα άκρο του impeller?
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
#5
|
||||
|
||||
![]()
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΩ
|
#6
|
|||
|
|||
![]()
Μου κάνει εντύπωση που έχεις αυτό το πρόβλημα. Το skimmer σου δηλαδή είναι τελείως αναξιόπιστο. Ίσως έχει κατασκευαστικό πρόβλημα το σώμα της αντλίας ή το impeller.
Θα σου πρότεινα να έκανες μερικά testκλείσιμο ρεύματος και ξαναάνοιγμα και να παρατηρήσεις αν το κάνει συνέχεια. Αν όντως γίνεται πρέπει να ζητήσεις αντικατάσταση της αντλίας. ¶ρα επικοινωνία με το κατάστημα που το αγόρασες ή αν μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον αντιπρόσωπο. Αν δεν καταφέρεις τπτ από αυτά mail στα κεντρικά της aquamedic.
__________________
small minds just talk about people, medium minds talk about things, but the great minds talk about ideas... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
SKIMMER | ginodim | Φίλτρανση | 5 | 30-05-07 13:02 |
Aναζήτηση Skimmer | angel1984 | Φίλτρανση | 6 | 06-01-07 17:01 |
Skimmer | dimitrig | Φίλτρανση | 4 | 12-09-06 13:00 |
Skimming the skimmer | Discos | Φίλτρανση | 4 | 21-11-03 00:03 |