|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Θα παρακαλουσα ολα τα μελη, να βαλουν το μπανερακι σε οσα ποιο πολλα φορα μπορουν και συμμετεχουν, ετσι ωστε να γινει και καλυτερη διαφημιση του περιοδικου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
(στα σχετικά περί υπογραφής) http://www.aquatek.gr/vb/announcement.php?f=23 (αλλά και αλλού) απαγορεύεται γενικώς η διαφήμιση!!! Εκτός εάν δεν ισχύουν τα αναγραφόμενα περί διαφήμισης στο υπόμνημα του Ahar... Μήπως να περιμέναμε την επίσημη τοποθέτηση των mod... Πάντα καλά, Caverman |
|
|||
|
|||
![]()
Νομιζω οτι ειναι σαφης ο διαχωρισμος διαφημισης εμπορικων προιοντων και διαφημισης του περιοδικου του συλλογου.
Καθως και στο ζητημα των υπογραφων, το μπανερ ειναι συμμαζεμενο. Απο μενα κανενα προβλημα. |
|
||||
|
||||
![]()
σε μερικα φορα δεν επιτρεπετε η διαφημιση...εννοειται και δε θελω να βρει κανενας τον μπελα του...
αλλα σε αυτα που επιτρεπετε.... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντιγράφω:
Παράθεση:
Το περιοδικό όταν διατείθεται σε κατάστημα έναντι τιμήματος είναι εμπορικό προιόν (ΙΜΟ). Όταν διατίθεται στον σύλλογο (έναντι συμβολικού τιμήματος στα μέλη ) νομίζω πως όχι. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν προκειται για την προωθηση του συλλογου μας, εστω και εξαιρεση να το πουμε επιτρεπεται, νομιζω.Αν ειναι δυνατον τωρα, Κωστα μου, μην το χαλασουμε, παμε να κανουμε μια προσπαθεια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
να το πω αλλιως, το σπιτι μας διαφημιζουμε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι θα πέσει να μας πλακώσει
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μα δεν διαφώνησα...και φυσικά ούτε πρόθεση να χαλάσει κάτι υπάρχει....
Επισήμανση έκανα, και η τοποθέτηση του Tolis ότι "από την πλευρά του δεν υπάρχει πρόβλημα" το ξεκαθάρισε για όλους μας πιστεύω. Πάντα καλά, Caverman. |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα βρήκα με τον Παράσχο.
![]() Από μεθαύριο (λογικά) θα έχω το Ν.12...... Για παλαιότερα τεύχη ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου.
web mail : azores78@gmail.com Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 26-07-07 στις 19:54 |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο κωστη
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φιλικά Κώστας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
και βεβαια κων/νε μας,μολις τα παραλαβουμε...!!
***εκ των υστερων και αφου καταλαβα οτι ενοχλησε η πλακα του κωστη(azores),και επειδη απουσιαζει ο ιδιος σημερα και για μερικες μερες παρακαλω τους υπευθυνους να σβησουν το επιμαχο χιουμοριστικο σχολιο για μενα... ευχαριστω,και ζητω συγνωμη δημοσιως απο οποιες κυριες θιχθηκαν. νομιζω οτι κατι τετοιο Σιγουρα δεν το θελαμε. την καλησπερα μου. |
|
|||
|
|||
![]()
Η πλακα (ως συνοδευτικη στην απαντηση του) δεν ενοχλησε. Η συνεχεια στην πλακα θεωρηθηκε απλα απαντησεις εκτος θεματος και σβυστηκε.
*edit* και η πλακα μετα απο αιτημα κυριών σβυστηκε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tolis : 26-07-07 στις 19:54 |
|
||||
|
||||
![]()
μολις παραλαβαμε το νεο τευχος (νουμερο 12) του περιοδικου ''ΕΝΥΔΡΕΙΟ''.
![]() ![]() ![]() οσοι πιστοι παρακαλω ,μπορουν να προσελθουν να το παραλαβουν αμμεσα...!!!! ευχαριστω..!! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο "ξενοδοχείο" 30Lt | jstiva | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 0 | 16-04-07 14:38 |
Ενυδρείο που φιλοξενούσε "ασθενη", με τι να το πλύ | Maverick | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 21-01-05 12:01 |
Περιοδικό "ΕΝΥΔΡΕΙΟ" | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 41 | 06-11-04 14:12 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |