|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά τα ζωάκια τρυπώνουν παντού. δεν θέλω να περπατάω στο αμπέλι μου με φόβο μην πατήσω κάποιον φρίνο (μπλιαξ) και δεν θέλω να τρυπωσουν και στις αποθήκες μου. Για αυτό λοιπόν σήμερα τα
ΕΔΙΩΞΑ-ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΑ ¶δειασα την λιμνούλα και ας πάνε όπου θέλουν ![]() ![]() ![]() ![]() Δεν θέλω βατράχια γιατί τα κακά τους σκ......νουν πολύ το νερό, το βρωμίζουν. Είμαι αντιβατραχική τι να κάνω; ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος!!Για το ρυακι διπλα καταλαβες ποιο εννοω ε?Εχει κατι σαν μισογκρεμισμενο πυργο.Παντως τετοια βιολογικη ισσοροπια δεν πρεπει να ειναι εφικτο σε μια μικρη τεχνητη λιμνουλα
Lucy!Βαλε οπωσδηποτε κουνουποψαρα!Πρεπει να χεις και εντομοπαγιδα και μιας και ειναι ζωοτοκα θα κανουν καλη δουλεια!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Που θα βρω κουνουπόψαρα; Αν υπάρχουν και στα ποτάμια, προτημώ να πάω για ψάρεμα και όχι στο πετ. Τώρα που είναι και καλοκαίρι!!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφοριακά τα χρυσόψαρα τρώνε ευχαρίστως κουνούπια και γενικά ότι άλλο χωράει από το στόμα τους.
|
|
||||
|
||||
![]()
Που θα βρω κουνουπόψαρα; Αν υπάρχουν και στα ποτάμια, προτημώ να πάω για ψάρεμα και όχι στο πετ. Τώρα που είναι και καλοκαίρι!!!![/quote]
Κουνουποψαρα πιθανον να βρεις και στη φυση αλλα θα ξερεις 100% αν θα ειναι αυτα η καποιο αλλο ειδος που μοιαζει?Σε πετ σοπ ειχα δει μια φορα ολη και ολη αλλα πλεον δεν παω εκει γιατι ειναι τελειως ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εχει μια μεμβρανη για λιμνη στο πρακικιερ θεσσαλονικης σε διαφορες διαστασεις..
|
|
||||
|
||||
![]()
Την μεμβράνη για ποιό λόγο μου την προτείνεις;
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον νομίζει οτι η λίμνη σου ειναι υπο κατασκευή ακόμα
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη λιμνούλα μου κολυμπάνε ΜΩΡΑ!!!!! Δηλαδή τα ψαράκια μου γέννησαν!!!!!
![]() ![]() ![]() Είναι μικρά σαν κλωστίτσες!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο lucy!
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο lucy
προσοχη τωρα στα μικρα ,ξεκινα να τους δινεις κροκο απο καλα βρασμενο αυγο μεχρι να μπορουν να τρωνε τροφη ,αν και στην λιμνη σου ολο και κατι θα βρουνε να φανε αλλα μην τα αφησουμε και στην τυχη τους
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ!!!
![]() Μόλις οι κλωστίτσες μου μεγαλώσουν θα σας τις δείξω! τώρα δεν τις πιάνει ο φακός ![]()
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κοιτάξτε την καινουρια μου χελωνιτσα ! | deMetrIs | ¶λλα ζώα | 8 | 16-09-06 23:44 |
Λιμνούλα κήπου με KOI | Αθηνά | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 23 | 12-10-05 12:32 |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |