|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
είμαι σίγουρος ότι αρκετά μέλη δεν θα έχουν δει ποτέ αυτή την σελίδα του φόρουμ http://www.aquatek.gr/index.php?page=home
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί? είναι βέβαια νέο κολπάκι του sir αλλά δεν νομίζω οτι δεν την έχουμε δει
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όποτε μπαίνω στο φόρουμ απο αυτη την ιστοσελίδα ξεκινάω...!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
είπα αρκετοί βρε παιδιά δεν είπα όλοι
αν κάποιοι έχουν στα favorites την παλιά κεντρική σελίδα θα τους βγάζει εδώ: http://www.aquatek.gr/vb/index.php και δεν θα έχουν δει ακόμα την καινούργια κεντρική, όπως εγώ. Πρόσφατα την ανακάλυψα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δλδ αυτη ειναι η καινουργια σελιδα homepage? να την αλλαξω. πρωτη φορα την βλεπω,καλη
|
|
|||
|
|||
![]()
...και γω προχθές το πήρα χαμπάρι που "σκάλιζα" κάτι....
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να είμαι ειλικρινής προτιμούσα την προηγούμενη.... αν ήθελα κατευθείαν τα καινούρια μηνύματα επέλεγα το αντίστοιχο link στο μενού.... ενώ με τις κατηγορίες μπορείς να επιλέξεις κάτι που σ'ενδιαφέρει σε κάποια συγκεκριμένη...
υποκειμενική η γνώμη πάντα...
|
||||
|
||||
![]()
βασικά όποια βολεύει στον καθένα. Η μία είναι σαν home page και η άλλη είναι το Board.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ τώρα το είδα!!! Μάλλον προτιμώ την προηγούμενη!
|
|||
|
|||
![]()
Έχει κάνα μήνα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Στον υπνο με πιασατε.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα πάντως με μπερδεύει !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ουτε κρυο ,ουτε ζεστη....μαλλον με αφηνει αδιαφορο αυτη η αλλαγη.
(ετσι για να υπαρχει και το γκριζο χρωμα,του ουδετερου..... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ούτε εγώ το είχα πάρει χαμπάρι. Προτιμώ την κλασσική σελίδα του board. Είναι πιο χρήσιμη και με μπερδεύει λιγότερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Προτιμώ την παλιά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί;; μια χαρά είναι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Θέμα οπτικού γούστου.Τίποτε άλλο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ κολλάει και το "θέμα συνήθειας"
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Discus home? | Xotikouli | Δίσκοι | 27 | 07-05-07 14:20 |
ΕΤ phone home | fidel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 29-06-04 18:52 |
New Cichlids' Home | Filippos | Malawi | 33 | 07-04-04 12:22 |