|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα ,
Θα ήθελα την βοήθεια καποιου που να γνωρίζει . Θέλω να βάλω ένα ενυδρείο 2μετρο περίπου 600 λιτρα σε κάποιο χώρο που το πάτωμα είναι τσιμέντο.Σίγουρα δεν είναι 100% ευθεία.Τι προτείνετε εκτός βέβαια πό πλακάκι από κάτω για να πατάει η βάση σταθερά και να μην εχω πρόβλημα. Ευχαριστώ Γιώργος
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί το πλακάκι (σωστή τοποθέτηση χωρίς κενά) δεν κάνει?
Αν δεν θες, βάλε μάρμαρο....
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ειμαι σε φάση για να βάλω πλακάκι κάτω.Ο χώρος θα διαμορφωθεί καταλληλα στο μέλλον.Προς το παρόν όχι.Και λόγω χρημάτων και λόγω ότι θα γίνει συνολική διαμόρφωση κλπ. κάποια στιγμή.Τωρα θα χρησιμοποιηθεί μονο για ενυδρεία.Ωσ εκ τουτου δεν θα προχωρήσω σε επειμέρους εργασίες.
Αρα μπορεί να πατήσει στο τσιμέντο και να μπούν σε κάποια σημεία στα πόδια της βάσης τι ακριβώς για να ΄πέφτει ομοιόμορφα το βάρος? Ευχαριστώ Γιωργος
|
||||
|
||||
![]()
Με πέλματα ρεγουλαρίσματος υψηλής αντοχής και τοποθετώντας τα στα κρίσιμα σημεία θα είσαι οκ.
Στον όρο κρίσιμα σημεία περιλαμβάνω τα σημεία, όπου υπάρχει κάποιο πόδι στο έπιπλο, ή αν είναι ξύλινη κατασκευή, όπου κάποιο πλαϊνό, πλάτη ή χώρισμα ενώνεται με τον πάτο. Σε αυτή την περίπτωση δεν είσαι υποχρεωμένος να βάλεις άμεσα κάποιο πάτωμα αλλά μπορείς να μείνεις και με το τσιμέντο. Αν περάσεις από τα γραφεία του συλλόγου θα δεις και ζωντανό παράδειγμα. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ ,
Δημήτρη θα περάσω να τα δώ .Μήπως ξέρεις που τα βρίσκω και πως τα ζητάω? Γιώργος
|
||||
|
||||
![]()
Φαντάζομαι σε καταστήματα με είδη επιπλοποιείας
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|