|
|||
|
|||
![]()
Μπορείτε να με βοηθήσετε και να μου πείτε αν η ξιφοφορίνα μου είναι έγγυος; Το μέγεθος της δεν είναι πολύ μεγάλο (έχω δεί άλλες αρκετά μεγαλύτερες) αλλά η κοιλιά της είναι φουσκομένη. Επιπλέον επειδή το ψρώμα της είναι ασημένιο-ροζ και στην κοιλιά της είναι αρκετά διάφανη, βλέπω στο πίσω μέρος αρκετές πορτοκαλί μπιλίτσες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι μπαλιτσες που βλεπεις σωστα υποψιαζοσουν,ειναι αυγα!
|
|||
|
|||
![]()
και πως θα ξέρω πότε να την βάλω στην γεννήστρα; Πόσες μέρες κάνουν να γεννήσουν; Σε γενικές γραμμές ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας ξιφοφορίνας έγγυου;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα σου συνιστουσα να τη βαλεις σε γεννηστρα,τουλαχιστον αυτη τη φορα,επειδη δεν εχεις εμπειρια απο προηγουμενες γεννες και δεν μπορεις να καταλαβεις με ακριβεια τισ "μερες" τις και αν τη βαλεις πολυ νωρις θα στρεσσαρεις πολυ το ψαρι.Θα προτεινα να βαλεις αρκετο αιωρουμενο κερατοφυλλο στο ενυδρειο,να παρατηρεις τη θυληκια και τις αλλαγες πανω τις,και να την αφησεις,τουλαχιστον αυτη τη φορα να γεννησει στο ενυδρειο.Με το κερατοφυλλο θα επιβιωσουν και καποια ψαρακια.Θα την δεις παντως οταν φτανει η ωρα να εχει φουσκωσει παρα πολυ και αν παρατηρησεις προσεχτικα θα δεις και μικρα ματακια στην κοιλια της και να απομονωνεται σε ενα μερος ακινητη.
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχει και κανείς άλλος που να μου πει τη γνώμη του;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν δεν έχεις ξεχωριστό μικρό ενυδρειάκι για γεννήστρα, ΜΗΝ το ταλαιπωρείς το ζωντανό... Αν πάλι έχεις ξεχωριστό μικρό ενυδρειάκι για γεννήστρα, μπορείς να την βάλεις εκεί "στις ώρες της", όταν θα κολυμπάει πολύ κοντά στον πάτο του ενυδρείου και το πίσω μέρος της κοιλιάς της θα είναι σχεδόν τετράγωνο...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεκρος ξιφοφορος και αγγελακια με κοκκινα ματια | captain | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 14 | 14-02-10 19:29 |