|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνω την πρόταση, αλλά μόνο εγώ το ξέρω και να μην θεωρηθεί δεδομένη.
Λέω για μια συνάντηση το Σάββατο 2/12 Ας δούμε συμμετοχές και αν είναι το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Αλλιώς το πάμε για το άλλο Σάββατο... |
|
||||
|
||||
![]()
Το άλλο, το άλλο...ίσως είναι καλύτερα...
![]() Μην σας πάρω βέβαια στο λαιμό μου...πάλι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αφου ολο ετσι λες αλλα στο τελος.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα, αφου μενει μονο μια μερα μεχρι το Σαββατο, ας το κανουμε το επομενο, 9/12 για να υπαρξει περιθωριο προετοιμασιας ολων.
Ας δουμε συμμετοχες. Μεχρι τωρα ειμαστε 2 (εγω και η Κωνσταντινα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα το επόμενο.
Εγώ είμαι μέσα!
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Mέσααααα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα μέσα!!
Να τσεκάρω μόνο αν δουλεύω (Αύριο θα σας πω σίγουρα)
|
||||
|
||||
![]()
Με τις μεχρι τωρα συμμετοχες, μπορουμε να κανουμε συναντηση σε ταξι ή περιπτερο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διαλέγω το περίπτερο, να φάμε και καμμία ION αμυγδάλου !
|
|
||||
|
||||
![]()
H καλύτερη σοκολάτα !!!
Έγραψες πάλι Χαλβαδούκο ! |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ μέσα για το Σάββατο 9/12.
Υ.Γ. Είναι κάπως περιέργα γραμμένο (δεν αναφέρει καθόλου Πάτρα ... υποθέτω) και δεν το εντοπίζει κάποιος με την πρώτη ματιά.
|
||||
|
||||
![]()
Δυστηχώς τα Σάββατα είμαι κλεισμένος με μαθήματα πρωί απόγευμα.
![]() Μόνο την περίοδο των γιορτών κάτι γίνετε για Σάββατο ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μόλις σήμερα είδα το θέμα. Λοιπόν αν χωράει το ταξί θα ρθω και 'γω. Τώρα γιά το περίπτερο διαφωνώ λόγω κρύου. Αν θέλετε όμως μπορούμε να συναντηθούμε σε κάνα Super Market να κάνουμε επί τη ευκαιρία και τα ψώνια της βδομάδας.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν εγώ είμαι μέσα αν μαζευτούμε!!
Χαλβάαα πάμε για μπριζόλες?! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nαι για να μην μας την πείτε πάλι ότι τρώμε μόνοι μας, μετά όποιος ψήνεται έχει τερατοτζόλες....μπριζόλες γίγας.
Χε,χε,χε ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ω θεε μου...οι τερατοτζολες ειναι μονο για τυπους σαν τον Οβελιξ, οταν μου τη σερβιραν τρομαξα και η κουφαλα ο halvas γελουσε με το χαρακτηριστικο βραχνο του γελιο! Αλητη!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Παρεα,δυστυχως δε θα μπορεσω να ερθω.Θα βρισκομαι εκτος Πατρων.
Κριμα θα χασω το τσιμπουσι ![]() ![]() ![]() ![]() Ελπιζω να υπαρχει καποιος "ρουφ" να μας στειλει καμια φωτο.
|
||||
|
||||
![]()
Και για τι ώρα να πούμε;
Το ενυδρείο είναι σαν την τέχνη (ουσιαστικά τέχνη είναι) Και η τέχνη θέλει θυσίες…! Για αυτούς που ασχολούνται με ταχυδρομικά περιστέρια Τυχαίες συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Κλιμάκιο Πελοποννήσου Είσαστε όλοι καλεσμένοι. Περιμένουμε να σας δούμε εκεί!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωρα 7, το απογευματακι, στην Μαρινα, οπως την τελευταια φορα, αλλα μαλλον μεσα, αν κανει κρυο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μέσα μέσα, διότι θα κρυώνουμε...εκτος βέβαια και αν είναι κάποιου είδους "καψόνι" στους νέους...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tο ίδιο ισχύει και για μένα.
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα αφησουμε να μας κρυωσετε καλε!!!
Στα πουπουλα θα σας εχουμε!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Θαναση μας τα χαλας, τωρα που θα εχουμε και νεο μελος, τον Χρηστο......
Κανε μια προσπαθεια, που ξερεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά ήθελα πολύ να έρθω, αλλά για πολύ σοβαρούς λόγους δε θα μπορέσω.
|
||||
|
||||
![]()
ΟΚ Θαναση.
Θα τα πουμε στην επομενη τοτε..... Ελπιζω να το συνεχισουμε τουλαχιστον και να μην χρειαστει να περασει χρονος για να ξαναβρεθουμε ολοι μαζι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τι γίνεται ρε παιδιά; Ακόμη δεν τελείωσε αυτή η συνάντηση;Του δώσατε και κατάλαβε; ή μας έχετε στην αναμονή;
|
||||
|
||||
![]()
Βρεθηκαμε, τα ειπαμε, και παμε για την επομενη.
Μια χαρα ηταν Θαναση... |
|
|||
|
|||
![]()
Καμία φωτογραφία δεν παίζει;;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν χωρις φωτογραφιες η συναντηση αυτη....
Θα βγαλουμε στην επομενη, μεσα στις γιορτες, για να εχουν και διακοσμηση καταλληλη... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα κόψετε και πίτα ;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αρρωστος μονομαχος!! τι κανουμε? | notos | Bettas | 121 | 09-11-15 15:44 |
Σαββατο 15/04/2006 συναντηση ΑΤΤΙΚΗ | gleboukas | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 14-04-06 12:12 |
Ωραια που περασαμε το Σαββατο!! | soza | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 39 | 09-12-05 22:38 |
Ας κανουμε ολοι μαζι μια ευχη | targas21 | Δίσκοι | 21 | 24-03-05 15:03 |
Πέτρα λάβας | Fonamstel | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 22-09-04 09:00 |