|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως σας βρηκα καθοτι νεος στο forum! θελω να κανω μια ερωτηση γιατι απο οτι καταλαβαινω η εμπειρια σας με το συγκεκριμενο ειδος ειναι μεγαλη.
Πως τα πηγαινουν τα lifalili με τα φυτα? Σας ρωτω γιατι εχω ενα ηδη φυτεμενο ενυδρειο που σε λιγο καιρο θα ειναι αδιασει απο ψαρακια που εχει τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Με καποια λιγα φυτα που τα εχω, δεν βλεπω να τα πειραζουν.
Δεν ξερω τι θα εκαναν σε ενα πικνοφυτεμενο ενυδρειο, αλλα δεν φανταζομαι να δημιουργησουν προβλημα... |
|
||||
|
||||
![]()
Το ενυδρειο ειναι το ακολουθο.Ολα τα ψαρια θα μεταφερθουν σε ενα αλλο εκτος μονο του πλακοστομου αν δεν εχει προβλημα βεβαια με τα lifalili. Τωρα με φυτα που υπαρχουν λετε να υπαρξει προβλημα? (Το λεω γιατι πανω απο ολα προεχει για μενα η "υγεια" των φυτων, παροτι εχω ερωτευτει τρελα τα lifalili!)
|
||||
|
||||
![]()
Με αυτα τα φυτα, δεν θα εχεις κανενα προβλημα με τα H. lifalili.
|
|
||||
|
||||
![]()
και τωρα μια τελευταια ερωτηση και υποσχομαι να μην σας ξαναζαλισω! Ξερει κανενας καποιο καταστημα που υπαρχουν τα lifalili αυτη την περιοδο διαθεσιμα? ( Αναφερομαι κυριως στους πατρινους)
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πιο πάνω λέει ο Τάκης ότι έχει. Δε του στέλνεις ένα pm?
|
||||
|
||||
![]()
αν ησουν κατα καβαλα μερια θα σου χαριζα μερικα μικρα που μεγαλωνω. εχω καμια 25αρια και ειναι 3 μηνων και περιπου 1 με 2 cm.
η αποσταση βλεπεις... |
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχως η αποσταση ειναι πολυ μεγαλη. Σε ευχαριστω παντως για την προσφορα σου. Δεν ξερω να στελνω pm οποτε αν το δει ο τακης ας μου απαντησει.
|
||||
|
||||
![]()
Το IGUANA ξερω οτι εχει.
Αν ερθεις απο Πατρα περασε μια βολτα να δεις. Εχω και εγω να σου δωσω, αλλα ειναι μικρα ακομα. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες μικρα ποσο εννοεις? Παρολα αυτα θα προτιμουσα αν γινεται ετσι γιατι κ θα τα μεγαλωνα εγω κ θα βγαζα ενα καλο ζευγαρι απο αυτα αργοτερα.
|
||||
|
||||
![]()
Απο βδομαδα πες ποτε μπορεις να βρεθουμε να σου δωσω μερικα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγα μηπως μπορουσες το σαββατο μιας κ αυτη τη στιγμη ειμαι αθηνα κ τοτε θα επιστρεψω ναυπακτο.Αλλα δεν πειραζει απο βδομαδα οποτε μπορεις το κανονιζουμε."Εδω" θα ειμαι!
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ενα ζευγαρι και 20 - 30 μικρα μεγεθους 3-4 cm
Εχω εχω δηλαδη.... Σαββατο μου ειναι δυσκολο, αλλα απο βδομαδα θα το κανονισουμε. Για ΡΜ δεν ειναι δυσκολο να στειλεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λέω να δοκιμασω την τυχη μου....με φυτά. | GFON | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 02-03-05 11:52 |
νέος στην παρέα - έκδοση με φυτά | pavloukos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 8 | 03-01-03 20:15 |
CO2 και εσωτερικό φίλτρο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:55 |
Φυσικά φυτά σε μικρό ενυδρείο | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 15-12-02 04:44 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |