|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα.τελειωσε και η σημερινη συναντηση των κρητικων σημερα στο ρεθυμνο.αυτο που θελω να πω ειναι καλο θα ηταν, συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου,οτι οταν γινονται αυτες οι συναντησεις οσοι ασχολουμαστε με το χομπυ απο την κρητη να μαζευομαστε και να πηγαινουμε σε αυτες τις συναντησεις,αν οχι σε ολλες σε μερικες τουλαχιστον,δεν ειναι κοπος.ενα καφεδακι πινουμε,κουβεντιαζουμε και λεμε αποριες και ιδεες.ενδιαφερον θεμα απο τη στιγμη που ειναι χομπυ μας και το αγαπαμε.επισης ενα μεγαλο μπραβο αξιζει στο Νικο(newfish),και στο Γιωργο που τα παιδια ερχονται απο την αλλη ακρη ειτε στα χανια ειτε στο ρεθυμνο,ειτε στο ηρακλειο γιατι αγαπανε το χομπυ και προσπαθουν για αυτο.μπραβο παιδια.αυτα για τωρα.
|
||||
|
||||
![]()
Να τραβατε και καμια φωτογραφια να βλεπουμε τιποτα!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο να είσαι καλά για τα καλά σού λόγια. Όσο υπάρχει καλή συνεργασία και όρεξη θα προχωράμε καλά. Οσό για φωτογραφίες θα στείλουμε την επόμενη φορά!
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε να δω και καμιά φωτό από την πατρίδα που έχω χρόνια να καταφέρω να επισκευτώ!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
μια αποφαση ειναι παρτη και ελα.σε φιλοξενουμε
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Kontra me diskous | newfish | Δίσκοι | 14 | 29-01-08 19:05 |
Ιστορίες αστείες και ΦΡΙΚΗΣ | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 25-07-07 01:15 |
Συλλογή και Διατήρηση ειδών σαν κατοικίδια | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 11-12-02 04:00 |