|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αφου φτιαξουμε το μιγμα το σολινακι μεχρι τι μηκος μπορει να εχει?
το μπουκαλι μπορει να ειναι κατω απο το ενυδρειο η πρεπει να ειναι σε ενα συγκεκρημενω υψος? |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με δεδομένο ότι έχεις διαβάσει το άρθρο το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι ανάλογα με την κατασκευή θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να δημιουργηθεί αρκετή πίεση στην μπουκάλα ικανή να ξεπεράσει το πίεση στήλης του νερού. Δηλαδή ίσως χρειαστεί να περιμένεις έως και 2-3 ώρες μέχρι να δείς φυσαλίδες. Λίγη προσοχή στην τοποθέτηση της αντεπίστροφης και κάνε δοκιμές σε κουβά πριν το βάλεις στο ενυδρείο για να είσαι σίγουρος.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να μην εχει απώλειες co2 απο τις εννώσεις |
|
||||
|
||||
![]()
Στο άρθρο που παραθέσατε δεν διακρίνω να αναφέρετε πουθενά εάν παίζει ρόλο το που θα τοποθετηθεί η μπουκάλα (κάτω από το ενυδρείο η σε συγκεκριμένο ύψος πάνω από αυτό) χωρίς να υπάρξει πρόβλημα.
Ούτε επίσης για το επιθυμητό μήκος (εάν παίζει ρόλο) στο σωληνάκι. Συγκεκριμένα ερωτήματα τα οποία έθεσε ο φίλος gleboukas και από το αρθρο δεν διακρίνω απάντηση. Εάν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη. Φιλικά πάντα.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν έχει και πολύ μεγάλη σημασία που θα τοποθετηθεί! Αν όλα γίνουν σωστά όπως λέει το άρθρο δηλαδή! Δεν θα έχεις προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί άνετα να βάλει την φιάλη κάτω ή πλάι από το ενυδρείο. (ψηλότερα δεν το συνειστώ) Το μήκος από το σωλινάκι δεν παίζει ρόλο. (μέχρι 3 μέτρα που το έχω δοκιμάσει δεν είχα πρόβλημα)
Θεώρησα ότι τις ερωτήσεις αυτές τις έκανε επειδή δεν είδε αμέσως φυσαλίδες στην έξοδο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Βλέπεις σε λίγες ημέρες ενεργοποιείται το νέο μου ενυδρείο και όπως καταλαβαίνεις με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους ερωτήματα.. ¶λλωστε το λέω και στην υπογραφή μου..... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι απλα την τελευταια φορα που το εβαλα το ειχα διπλα στο ενυδρειο με σωληνα 1-1,30 μετρο ενω τωρα θα ειναι απο κατω και περιπου 4 μετρα
|
|
||||
|
||||
![]()
4 μέτρα? Που θα την έχεις σε άλλο όροφο?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
4 μετρα γιατι???ποσο υψος εχει η βαση μαζι με το ενυδρειο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς θα θέλει να το κρύψει σε κανένα μακρινό ντουλάπι.
Δεν νομίζω ότι θα έχεις πρόβλημα αλλά θα αργεί να ξεκινήσει λίγο κάθε φορά που θα αλάζεις το μίγμα. Πάντως με τόσο μήκος θα πρέπει να βεβαιωθείς ότι δεν υπάρχει πουθενά διαρροή και ότι δεν τσακίζει η κάνει κύκλους το σωλινάκι ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΩΤΙΣΜΟ | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 20-11-03 14:13 |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
Ερωτηση για σιλικονη? | vlu | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-06-03 22:21 |