|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Θα ηθελα να με βοηθησει καποιος σχετικα με τη διαδικασια στρωσιματος του ενυδρειου χωρις την παρουσια μου. Και εννοω με αυτο το εξης, το Σεπτεμβριο θα φυγω στο εξωτερικο για επαγγελματικες υποχρεωσεις για 3 μηνες περιπου και θα ηθελα να μαθω αν γινεται γυρνωντας πισω να εχει στρωσει το ενυδρειο μου με την μεθοδο της αμμωνιας(εννοω την διαδικασια χωρις ψαρια με την προσθηκη απλα καθαρης αμμωνιας) χωρις ομως να παρακολουθειται το ενυδρειο απο θεμα τιμων και καθαρισμου φιλτρων η αλλαγες νερου απο κανεναν. Οποιος μπορει και ξερει καποιους τροπους ή καποιες αλλες λυσεις ας μου απαντησει. Το ενυδρειο που περιγραφεται στην υπογραφη μου δεν υφισταται πλεον και το λεω αυτο για το οτι δεν μπορει να γινει μεταφορα υλικων φιλτρου η νερου απο αυτο....thanks!
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις μια δοσομετρική αντλία και να σου προσθέτει σταθερά μια ποσότητα αμμωνίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες αν θέλεις στείλε Pm |
|
||||
|
||||
![]()
Η μια αυτόματη ταίστρα ή ένα liquid doser επίσης. Αφού θα απουσιάζεις το "θέαμα" μάλλον δεν θα σε ενδιαφέρει...
|
|
||||
|
||||
![]()
Στη θέση σου θα έφευγα χωρίς να κάνω τίποτα και όταν με το καλό επέστρεφα θα έκανα ένα Σάββατο απόγευμα ένα «ντου» στα γραφεία του συλλόγου, απ’ όπου θα έπαιρνα στρωμένο υλικό και θα ήμουνα αρχηγός.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνησω με τον δημητρη..
Τρεις μηνες ειναι πολυς καιρος.. Θα κατεβει η σταθμη του νερου καταρχας... Χωρις φυτά αφου στρωσει, και συνεχιζοντας να ταιζει ας πουμε το liquid doser αμμωνια τα νιτρικα θα ανεβουν σε οριακες τιμές.. Η πιθανοτητα να βρει μετα απο 3 μηνες ενα βούρκο ή μπόλικη bba ειναι μεγαλη... Αν το ταξιδι ηταν για 20 μερες, αντε 1 μηνα να το συζητησουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω ολους καταρχην για τις απαντησεις σας....και μαλλον οδηγουμε στην λυση της επισκεψεως στο συλλογο για να γνωριστουμε κιολας
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο με οδηγιες pet shop | Trelamenos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 20-07-06 08:21 |
Πρόβλημα άλγης στο στρωσιμο | ΒΑΣΙΛΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 06-12-05 10:24 |
Στρωσιμο και μερικες αποριες | Emmanuela | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 20-12-04 14:42 |