|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 24-06-06 στις 12:35 |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το είπα σε σχέση με φιλτράρισμα κ.λ.π. αλλά κυρίως σε σχέση με το πως δείχνει το ενυδρείο και πόσο άνετοι με το διαθέσιμο χώρο που έχουν είναι οι δίσκοι.
Στο δικό μου μέχρι χθες ήταν 6 των 10cm περίπου.Το βράδυ πήρα ενα στα 14cm και το ενυδρείο μου φαίνετε πολύ <<φορτωμένο>>.Προβληματίζομε αν θα τον γυρίσω ή θα πάω σε μεγαλύτερο ενυδρείο. Δυστυχώς για μας το rio 400 δεν είναι ούτε 450 λιτρα(βλέπε προφίλ) ούτε καν 400. Αν έβαζες μια φωτογραφεία... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klaz : 24-06-06 στις 12:55 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο 14cm δεν είναι απλα ωραίος είναι μοντελο ![]() Αντε ναρθει το Φθινόπωρο να δούμε και καμιά φωτό ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 24-06-06 στις 13:09 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για τη bga είχα παλιά λίγη, όταν είχα και τριχωειδή η οποια εξαφανίστηκε μετά από θεραπεία που έκανα με οξυζενέ για τη δεύτερη. Δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις αρκει να μην έχεις riccia-πειράζει και κάποια άλλα φυτά αλλά αυτά δεν είναι σημαντικά.Η συνιστόμενη δόση για τα 400λίτρα είναι 90ml όπως θα ξέρεις, πάντως την έχω πάει και στα 150ml χωρίς κανένα πρόβλημα (η riccia χάθηκε στα 90). Τώρα για τον αριθμό των δίσκων μου φαίνετε ότι 9 στα μεγέθη που τους έχεις είναι πολλοί για το 400αρι ακόμη και αν είναι άδειο, μόνο τα τζάμια.Ασχετα και με αριθμό μου φαίνετε ότι το 400αρι είναι πολύ πολύ μικρό σε σχέση με το τελικό μέγεθος ενήλικου δίσκου.Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έχουμε ένα ενυδρείο στα λίτρα του jojo πχ με μια ομάδα 8-9 ενήλικων δίσκων. Αυτά για τώρα η συνέχεια όταν θα βάλεις φωτογραφία.Και είμαι πολύ περίεργος να τη δω γιατί εσεις οι Θεσσαλονικείς έχετε καλή σχολή...Δεν ξέρω ίσως τότε να αλλάξω γνώμη και για τον αριθμό ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonm : 24-06-06 στις 22:57 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και αυτό οχι σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι προτιμότερο να κάνει ποιο τακτικές αλλαγές νερού και σκούπα βυθού στην παρούσα φάση παρά να ρίξει οξυζενέ. |
|
||||
|
||||
![]()
Klaz! Μας έχει πιάσει ο ύπνος μου φαίνετε! Τι γίνετε? Δεν βρήκα σε άλλο ποστ να προχωράει κάτι με τις γέννες!!! Είναι έτοιμη η γεννήστρα!!!! Δισκάκια βρε θα βγάλουμε! ¶σε τα Αβαταρ τώρα! Λίγο δουλειά!!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι? Έχασε η ομάδα του?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαίνεται ότι οι δίσκοι σου πηραν αδεια για καλοκαίρι.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εντελως γιαννη μου....
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Payback Time !!!, για όσους διαθέτουν χιούμορ ΜΟΝΟ !!! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 57 | 29-05-06 12:04 |
Pangasius που μονο Κρύβονται! | ΑΚΗΣ_ΧΑΝΙΑ | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 4 | 06-04-06 10:08 |
απαντηση στο μανο και οχι μονο... | chrisstam | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 19-01-05 11:37 |
βιβλια μονο για αφρικανες | fishme | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 1 | 22-10-04 16:52 |
Μονο αρσενικα ψαρια στο ενυδρειο ;;; | Tolis | Malawi | 5 | 02-01-03 17:25 |