|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα φίλοι, καινούριος στην παρέα σας. Είναι μερικοί μήνες που γυρίζω σιγα σιγά στο χόμπι... και τώρα μου μπαίνουν ιδέες να γεμίσω πάλι το μεγάλο ενυδρείο μου. ΟΜΩΣ... έχει αρκετά άλατα... πως θα τα καθαρίσω? και πως θα βγάλω το νερό με το οποίο θα τα καθαρίσω μετα απο μέσα?
Οι διαστάσεις είναι 250x70x70... το είχα ανενεργό 5-6 χρόνια και δούλευε άλλα τόσα. *edit Διάβασα για την διαδικασία ελέγχου και απολύμανσης... τι αντλία θα χρειαστεί να αγοράσω για να κάνω τα γεμίσματα/αδειάσματα γρήγορα? δεν θα έχει άλλες χρήσεις... οπότε η πιο οικονομική που να κάνει σωστά την δουλειά της. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα θα ήταν να κάνεις και μια δοκιμή στο ενυδρείο,
να δεις αν αντέχει, μη σου ανοίξει μέσα στο σπίτι και τρέχεις, γιατί 5-6 χρόνια χωρίς νερό δεν είναι λίγα, και φοβάμαι μήπως έχουν ξεραθεί οι σιλικόνες και σου ανοίξει. Προσωπικά τα άλατα τα καθαρίζω με ακουα-φορτε, αλλά αυτή η δουλειά δεν γίνεται μέσα στο σπίτι, θέλει μπαλκόνι ή αυλή, εξωτερικό χώρο δηλαδή, και φυσικά να φοράς γάντια και με ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
|
|||
|
|||
![]()
Εδώ βρίσκεται και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Είμαι μόνος , χωρίς ιδιαίτερα μεγάλο κύκλο... και το ενυδρείο τεράστιο. Πως το βγάζω στο μπαλκόνι? χαχα...
|
|
||||
|
||||
![]()
δοκιμασε με λευκο ξυδι , σε εμενα εκανε δουλεια ..απλα θελει μετα καλο ξεπλυμα !
|
||||
|
||||
![]()
Αν ηταν ανενεργο δεν χρειαζεται απολυμανση.
Ξεπλυνετο μονο. Τσεκαρε τις σιλικονες μονο, μπορει να εχουν ξεραθει. Αν διατηρουν την ελαστικοτητα τους ειναι ΟΚ.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καθαρισμός ενυδρείου... | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 04-01-17 23:51 |
Καθαρισμός Ενυδρείου | stelios_ant | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 18-01-12 16:48 |
Καθαρισμός ενυδρείου | Ge0rge | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-04-09 10:16 |
Καθαρισμός ενυδρείου | dimitris | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 23-04-07 14:08 |
Καθαρισμός ενυδρείου | petran | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 21-09-05 08:26 |