|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Δημήτρη!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι,τα κόλλησες τα φραγκακια,άπλωσαν ιστό οι βάσεις; Καλη συνεχεια να εχεις! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο. Δεν έχω προλάβει να κολλήσω τα φραγκακια ακομα. Τελειώνω το φωτιστικο κ το ΣΚ θα τα κολλήσω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημητρη, πολύ όμορφα όλα, μόλις μπει ο ριακτορας ασβεστίου θα απογειωθεί ή φάση .
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολυ Κώστα. Η γνώμη σου μετράει πολυ στην εξέλιξη του ενυδρείου μου. Τον ριάκτορα τον περιμένω από στιγμή σε στιγμή.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αναμένουμε φώτο από τις τροποποιησεις που έκανες και εντυπώσεις! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ένα update
Φτιάχτηκε ένα βοηθητικό φωτιστικο 100watt, 12 white leds, 12 royal blue LEDs, 5 uv 410nm κ 5 uv 420. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα Δημητρη μιλαμε για υπερπαραγογη!! μπραβο ρε φιλε πολυ καλο!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δημήτρη μια χαρά.
το μέτρησες είναι κομπλέ σε δύναμη; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το κατέβασα Σάκη 15εκ πιο χαμηλά κ μέτρησα 400 par στον πάτο αλλά δεν δουλεύει στο full. Είχα μια ατυχία με το arduino όμως κ τώρα περιμένω ανταλλακτικά από το εξωτερικό. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη,συγχαρητήρια φιλαρακι μου!
Καμια σχέση το φάσμα πλέον εινα σε αλλο επίπεδο,οταν μπορεις να φτιάξεις και ενα ενιαίο έπταμπλον ετσι ώστε να φαίνεται και αισθητικά τέλειο! Πολλά μπράβο ξανά και ξανά..... |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Νίκο. Ήδη έχω παραγγείλει νέο arduino κ αργότερα θα ντυθεί το φωτιστικο.
Τώρα θέλω να κοιτάξω για ένα κοπαδάκι anthias (3+1) κ έκλεισα απο ζωντανά. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι έγινε φιλαράκι,ήρθε ο arduino τελικά? έμαθα και κάτι ευχάριστα για κάτι παρουσιάσεις φωτιστικών που πήρανε πρωτιές,αληθεύουν? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Νίκο.
Τελικά δεν προλαβα να παραλάβω τον arduino κ δυστυχώς τώρα λείπω εκτός Αθήνας. Παρασκευή- Κυριακή (7-9/4) θα βρίσκομαι στην 4η έκθεση της Πάτρας "Μεταφορά Τεχνογνωσίας" για να παρουσιάσω το φωτιστικό κ να παραλάβω το βραβείο. Για όποιον θέλει να με επισκεφτεί θα είμαστε στο Παμπελοποννησιακό στάδιο περίπτερο ν. 51, θα είναι χαρά μου να σας γνωρίσω από κοντά. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Δημήτρη μακάρι να μπορούσα να ήμουν εκεί φίλε!
Με το καλό να παραλάβεις και το βραβείο σου !!! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Δημητρη.Παντα τετοια!!!
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο Δημητρη
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Δημητρη
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο και από μένα Δημήτρη για την διάκριση σου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο ρε φιλε παντα τετοια!!! και εις ανωτερα!!! (να φτιαξεις φωτιστικο να φωτιζει ολοκληρη πολη!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχαρητήρια Δημήτρη! Πάντα με διακρίσεις 👍
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη!
θελουμε φωτο απο την παρουσίαση στην βράβευση! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Συγχαρητήρια Δημητρη! Και εις ανώτερα!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Ηταν μια πολυ ωραία εμπειρία για μένα αυτή η έκθεση. Είδα κόσμο να περνάει, να ρωτάει για ενυδρεία κ γενικότερα να ενθουσιάζεται. Βρήκα κ έναν θαλασσινο με 1 τονο ενυδρείο ο οποίος δεν γραφει κ δεν ασχολειται με φορα. Προσεχώς θα ανεβάσω κ μερικές φωτο. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πολύ σε χαίρομαι φιλαράκι μου,φανταστική διάκριση! περιμένουμε πολλές πολλές φώτο! |
|
||||
|
||||
![]()
καινούριες μετρησεις κ βλέπω οτι τα PO4 ανεβηκαν αρκετα
Sal: 1027 Ph: 8.4 KH: 7.7 Ca: 440 Mg: 1400 NO3: 5 PO4: 0.6 Η ρουτίνα μου είναι αλλαγές κάθε 7-10 μέρες 80λτ. |
|
|||
|
|||
![]()
Χιλια μπραβο για την επιτυχια σου!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη για μέτρησε την όσμωση σου και περιόρισε το ταισμα με κατεψυγμένη εαν κανεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φίλτρα κ η μεμβράνη είναι σχετικά καινούργια (Οκτώβρης '16) κ το Tds μου βγάζει 4.
Η αλήθεια είναι ότι το χέρι μου είναι λίγο βαρύ όταν ταΐζω. Κατεψυγμένη όμως τους δίνω 1-2 φορές την εβδομάδα. Τελευταία λερώνουν πολύ γρήγορα τα τζάμια, ίσως λόγω φοσφωρικων. Μήπως είναι η κατάλληλη στιγμή να βγει το ats? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Led για 400lt | kostas ate | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-10-13 22:37 |
new malawi 400lt | makis_st | Malawi | 24 | 17-10-12 20:02 |
Νέο Malawi 400lt | obgynss | Malawi | 9 | 03-05-12 13:26 |
Νεο reef 400lt | kostas19821 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 16 | 12-08-11 15:56 |
help με 400lt | kostas_pana | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 20 | 09-06-11 23:18 |