|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα παιδιά στο 300αρι μου σημερα στην αλλαγή έβαλα διπλή δόση Prime . Έβαζα λίγο καθώς γέμιζε το βαρελάκι με την αντλια το φρέσκο νερό και στο τέλος έβαλα ακόμη λίγο μολις γεμισε το ενυδρειο θα έχει θέμα το ψαράκι μου ? Κανει κακο η διπλή δόση ??? SOS ΒΟΗΘΕΙΑ !!! Χρησιμοποιω ξανά μετά απο χρόνια PRIME καθώς μολις χτες το παρέλαβα το μεσημερι .
|
|
||||
|
||||
![]()
Κανενα προβλημα, μην ανησυχεις.
|
|||
|
|||
![]()
Φιουυυ , ευχαριστώ πολύ καθυσηχάστηκα τώρα . Είχα 3 χρόνια να χρησιμοποιησω το Prime καθως δεν το εβρισκα πουθενα . Εριχνα 10 σταγονες πορτοκαλι τοσο καιρο σε καθε αλλαγη και ηταν ολα καλα . Αλλα επρεπε να παρω το Prime πια . Ευχαριστώ πολύ !!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπερδοσολογια (εως 5πλη δοση) βαζουμε σε ωρα αναγκης για να αντιμετωπισουμε εξαρση αμμωνιας ή νιτρωδων.
Χωρις λογο ομως, μη βαζεις παραπανω, γιατι δεσμευει οξυγονο. Σε καποια ενυδρεια δεν θα φανει προβλημα, αλλα σε καποια με οριακη ιχθυοφορτωση μπορει να δημιουργηθει προβλημα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Εμένα μου λές , aquavivere , prima pet , pet vet , λαπρινη Ιασωνιδου , quicko μεγαλο αεροδρομιο κανεις .... 6 μηνες εψαχνα και τελικα παρειγγειλα ένα 2λιτρο απο αθηνα και ηρθε μετα από 3 μηνες και μαλιστα σε τιμη +16 ευρω γιατι δεν ειχαν 2λιτρο τελικα και μου εστειλαν 3 μισολιτρα παρακαλω και πληρωσα και 16 ευρω παραπανω ... τι να πω τωρα πια θα εχω για πολυ καιρο τουλαχστον αλλα οταν αρχισει να λειτουργει και το 1000αρι με το καλο θα φυγει στο αψε σβήσε ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ε? Εχω καιρο να παρω και δεν το καταλαβα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραιωση prime | Μπάμπης | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-09-17 09:10 |
prime και χριση | alexis cosmo | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 06-02-16 00:02 |
SEACHEM PRIME | poet | Γλυκό νερό - Γενικά | 28 | 11-12-13 22:57 |
PRIME και BBA | manolischania | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 06-12-13 18:15 |
prime | gianniwpopi | Γλυκό νερό - Γενικά | 19 | 23-06-12 21:15 |