|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα κ χρόνια πολλά
Να ρωτήσω για τον θερμοστατη του τίτλου, δεν καταφέρνει να ζεστάνει ενυδρείο 150-43-55 με εξωτερική θερμοκρασία δοματιου 12-14 Είναι φυσιολογικό ή είναι προβληματικός ? Ευχαριστώ ! |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εξωτερικό χώρο το έχεις και έχεις τόσο χαμηλή θερμοκρασία δωματίου?
Πόσο θες να φτάσεις τη θερμοκρασία? |
|
||||
|
||||
![]()
o Schego δουλεύει μόνο πάνω σε ελεγκτή θερμοκρασίας!
|
|
|||
|
|||
![]()
Με σβηστά καλοριφέρ ή θερμοκρασία που μου δείχνει ο ελεγκτής είναι αυτή , τον έχω καλημπραρη κ συγκρίνει κ δείχνει σωστά
|
|
||||
|
||||
![]()
ο θερμαντήρας αυτός επειδή δεν έχει ρύθμιση θερμοκρασίας όπως σου είπαν τα παιδιά δουλεύει με ελεγκτή θερμοκρασίας. Αν τον βάλλεις έτσι στην πρίζα θα δουλεύει ακατάπαυστα.
Για το θέμα της θερμοκρασίας, επειδή τα λίτρα σου είναι αρκετά, ίσως δυσκολεύεται να πιάσει θερμοκρασία. Ίσως ήθελες τον 600ρη Τον αισθητήρα του ελεγκτή φαντάζομαι τον έχεις μέσα στο νερό του ενυδρείου και όχι απ έξω |
|
|||
|
|||
![]()
Έχω ελεκτη για τον θερμοστατη από εκεί βλέπω την θερμοκρασία που δεν ανεβαίνει στους 25.5 που εχω ρυθμιστεί να κόβει . Στο κουτί του γράφει για μήκος μέχρι 120 εγώ έχω 150 μήπως φταίει αυτό ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
controller για titanium heater 600watt | capetanakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 02-03-13 11:44 |
schego και ρυθμιση | chris7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 05-03-11 13:08 |
Juwel heater 50W !!! | gsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-12-06 00:33 |