|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Λοιπόν, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι κάποια στιγμή θα στήσω από το μηδέν ένα reef 200+ λίτρα, λέω να ξεκινήσω με το στήσιμο ενός μικρού ενυδρείου στο σπίτι...
Μην ξεχνάτε (σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε) ότι δεν έχω κάνει τίποτα ποτέ σε DIY όσα χρόνια είχα ενυδρεία... Be gentle please... Πάμε λοιπόν: Μιας και ο μοναδικός διαθέσιμος χώρος είναι ένα μικρό έπιπλο, οι διαστάσεις που μπορούν να προκύψουν είναι Μ 35 Π 30 Υ 25. Πρώτη ερώτηση, με παίρνει να δώσω ακόμα λίγο ύψος πχ 30? Και παραπάνω? Αγοράζω ενυδρειακή σιλικόνη (νομίζω ότι η Bison είναι από τις καλύτερες? ). Το χρώμα προφανώς δεν παίζει ρόλο, σωστά? Μαύρη, άσπρη, διάφανη όλες την ίδια δουλειά κάνουν, έτσι? Θα χρειαστώ κόφτη γυαλιού για παν ενδεχόμενο? Τα τζάμια θα πρέπει να είναι 5άρι στον πάτο και 3άρια τα υπόλοιπα ή θα έχω πρόβλημα? Μην βαράτε αν κάνω λάθος, δεν ξέρω την τύφλα μου, λογιστής είμαι κατά βάθος ![]() Αυτά για αρχή! |
|
||||
|
||||
![]()
το υψος το κανεις οσο θες... το 25 ειναι λιγο... παντο εως και 40 αφοβα.
Παιρνεις σιλικονη για ενυδρεια (αυστηρα), οποια βρεις.. καλη και η bison αλλα και αλλες .. πχ den braven,logo 1000 κλπ χρωμα οτι θελεις... μαυρο ή διαφανο συνηθως αλλα αν δεν εχεις ξανακολλησει , παρε διαφανη , καθως η μαυρη δυσκολα συγχωρει λαθη. τα τζαμια παρτα ολα 5αρια... μπορεις και 4αρια χωρις θεμα..3αρια με τιποτα. κοφτη δεν θες, θα τα κοψει ο τζαμας. επιλεγεις αν θελεις να πληρωσεις εξτρα ρονταρισμα, αλλιως παρε ενα γυαλοχαρτο να τα τρυψεις. κοντρες δεν χρειαζεσαι. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ! θα κάνω ενημέρωση και θα επανέλθω με περισσότερες ερώτησεις....
|
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμα τα τζαμάκια, περιμένω και τις σιλικόνες σήμερα και μπορεί το απόγευμα να κάνω την απόπειρα!
Ερώτηση, τι μπορούμε να βάλουμε στον πάτο περιμετρικά και για το οπτικό κομμάτι αλλά και για ασφάλεια, μιας και δεν υπάρχει βάση κλπ... ; Δεν ξέρω καθόλου τι παίζει με αυτό, έχει κανείς να προτείνει τίποτα; |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Την ξέρω την ταινία αυτή, αλλά να βάλω σκέτη ταινία; μήπως θα έπρεπε να μπει κάτι του στυλ αλουμινογωνία σιδηρογωνία; δεν ξέρω, απλά ρωτάω και τους πιο έμπειρους...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απόπειρα στα αλάτια | Vassilis | Reef | 17 | 01-12-15 08:44 |
Απόπειρα diy co2 | chrisvari | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 15-01-13 20:41 |
Πρώτη απόπειρα Nano φυτεμένο | Tzane | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 18-09-11 20:53 |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |