|
![]() |
#1 |
ημερομηνια ληξης jbl denitrol
![]() Αξιολόγηση:
![]() βακτηρίδια για το ενυδρείο έχω πάρει το jbl denitrol. Παρατηρώ ότι πάνω στο κουτί έχει τυπωμένα τα γράμματα, 1001/05:2017 δεν αναφέρομαι στα γράμματα πάνω στα αυτοκόλλητα χαρτάκια αλλά για τυπωμένα τα ψηφία οπως σας τα ειπα στο μπλε κουτί.
Ρωτάω είναι ημερομηνία λήξης (ο πέμπτος 2017) ? Σίγουρα το κουτί έχει αγοραστεί πριν το Μαιο το 2017. |
|
Εμφανίσεις: 5555
|
|
||||
|
||||
![]()
Δες στο απο κάτω μέρος , δεν έχει κατί τυπωμένο;
Έτσι κι αλλιως είναι άχρηστο το υγρό αυτό. |
|
||||
|
||||
![]()
Ληγμένο ξεληγμένο , άχρηστο είναι,
σε στρωμένο ενυδρείο δεν προσφέρει τίποτα, και σε άστρωτο αργεί να αποδώσει, άρα δεν είναι απαραίτητο
|
|||
|
|||
![]()
δεν κατάλαβα.
το κάτω μέρος δεν γράφει τίποτα. Γιατί άχρηστο? Οταν κάνω αλλαγές νερού, δεν πρέπει να προσθέτω βακτήριδια την ανάλογη ποσότητα για την ποσότητα νερού που αλλάζω? Κάθε φορά και denitrol και biotopol (αντιχλώριο) βάζω. Κάνω κάτι λάθος, θα έπρεπε να κάνω κάτι διαφορετικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Σε στρωμενο φιλτρο δεν χρειαζεται να βαζεις ετοιμα βακτηρια.
Προσωπικα δεν τα θεωρω αχρηστα για το στρωσιμο του ενυδρειου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σταύρο μπορεί να βοηθάνε κατά κάποιο τρόπο στο στρώσιμο αλλά δεν κάνουν θαύματα όπως διαφημίζουν.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντιχλωριο και ημερομηνια ληξης | fotis478 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 20-09-16 00:32 |
εχουν ημερομηνια ληξης? | dakar77 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 06-12-11 14:35 |
Siporax και ημερομηνια ληξης | achisael | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 15 | 04-01-11 12:16 |
Ημερομηνια λήξης ενυδρειου | mpoumpoula | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 22-12-10 18:37 |