|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μια απλή ερώτηση θα κάνω. Εαν αλλάξουμε "σπίτι" σε εναν κάτοικο ενυδρείου που έχει Ph 5 και τον βάλουμε σε ενα νέο ενυδρείο που έχει Ph 7, θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα ίσως στην βιολογία του ψαριού και ίσως και θάνατο αυτού? Ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Mε υπομονη και καλη προσαρμογη δεν θα εχει προβλημα !
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εξαρτάτε και απο το ψάρι φυσικά. |
|
||||
|
||||
![]()
Πρέπει να λάβουμε υπόψην και τις άλλες τιμές των δύο ενυδρείων φυσικά.
Αν η ερώτηση είναι μόνο για το pH γιατί τα υπόλοιπα KH,GH, KNO3 είναι ίδια στα δύο ενυδρεία τότε πρέπει να εξηγήσουμε το καλη προσαρμογη αναλυτικά. Εμένα μου φαίνεται μεγάλη αλλάγη για το ψάρι.
|
||||
|
||||
![]()
Σωστα ....για να μιλησουμε λοιπον πιο συγκεκριμενα ας μας πει ο φιλος μας τι ακριβως θελει να κανει !
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμμ... "γενικώς"...το πρόβλημα είναι συνάρτηση του χρόνου.
Αν έχεις χρόνο, (μάλλον) δεν θα 'χεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις χρόνο (μάλλον) θα έχεις πρόβλημα. Η απορία μου είναι... ![]() Επειδή δεν υπάρχουν και πολλά ψάρια που "ζουν άνετα" σε pH=5 :eek::eek::eek: Τι ψάρι θες να μεταφέρεις? ---> κάθε ψάρι που "ζει άνετα" σε pH=5 έχει τις δικές του διαφορετικές "ανάγκες". ![]() ======================== YΓ: avatar... Τhe Wall, ε?... ![]() ![]() ![]()
Ηλεκτρονικό ψήφισμα για την ένταξη της διδασκαλίας της εξέλιξης στο ελληνικό σχολείο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Fonamstel : 25-11-05 στις 18:23 |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φως για φυτά | giannis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 24-02-04 01:22 |