|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα παρατηρησα στο ενυδρειο, συγκεκριμενα στα ξυλα, να εχουν δημιουργηθει δυο "πραγματα" που δεν εχω ξαναδει γενικα.
Τι παλι αυτα??? Να τα αφαιρεσω?? Οριστε φωτογραφιες Το πρωτο "πραγμα" ![]() ![]() Και το δευτερο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα κανενας?? Καμια ιδεα??
|
||||
|
||||
![]()
τα ξύλα είναι καινούρια στο ενυδρείο ;
|
||||
|
||||
![]()
19 Ιανουαριου τα εβαλα . Μετα τους θανατους που ειχα αναφερει (αν θυμασαι) το μονο που εκανα ειναι οτι τα εβγαλα ολα και τα καθαρισα απο τη κλασικη "μουχλα" με νερο(βρυσης) και αφου τα ξεπλυνα με νερο ενυδρειου και αντιχλωριο ξανα μεσα. Απο τοτε δεν εχω βαλει καποιο αλλο ξυλο. Α να πω οτι για το λευκο πραγμα(στην 3η φωτο) βρηκα καποιες πληροφοριες και το βρηκα στο net σαν slime mold. Ειναι ακακο και καταναλωνει οργανικα. Επισης ειναι ζωντανο και περπαταει αργαααα.
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον καποιο ειδος μυκητα ειναι.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |