|
![]() |
#1 |
Ενυδρειο απο αποθηκη ( Βοηθεια )
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα σε ολους,
Επεσε στα χερια μου ενα ενυδρειο aquatlantis serie F γραφει πανω. Το εχω καθαρισει με νερο σκετο και τα φιλτρα και ολα το εχω τσεκαρει για διαρροη και ειναι κομπλε .. Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω να το συνδεσω το φιλτρο και την αντλια του και γενικα αυτα που εχει μεσα, μπορει καποιος να βοηθησει μην κανω καμια πατατα?? Πως μπορω να ανεβασω φωτογραφιες? Ευχαριστω! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sorogiannis : 07-04-17 στις 18:06. Αιτία: Φωτογραφιες |
|
Εμφανίσεις: 8144
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Περιέγραψε τι φίλτρο είναι, τύπος/ονομασία ή βάλε φωτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550 |
|
|||
|
|||
![]()
Φωτογραφιες απο ενυδρειο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είναι δύσκολο.
Στο μικρό διαμέρισμα του φιλτροκουτιού θα βάλεις τον κυκλοφορητή (φωτο3 )με την σωλήνα εξόδου να καταλήγει στην τρύπα που έχει ψηλά. Στο ίδιο διαμέρισμα μπορεί να χωράει και ο θερμαντήρας (φωτο 2). Αν δεν χωράει εκεί θα τον βάλεις με βεντουζάκια μέσα στο ενυδρείο, αφού ρυθμίσεις την επιθυμητή θερμοκρασία. Το τελευταίο είναι αεραντλία που προς το παρόν δεν χρειάζεσαι. Διάβασε όσο καλύτερα μπορείς τα υπομνήματα http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=34 και πριν κάνεις κάτι να ρωτάς εδώ και να παίρνεις βοήθεια ![]() Καλή αρχή! |
|
|||
|
|||
![]()
Κλεοβουλε σε ευχαριστω παρα πολυ!!
Εβαλα το φιλτρο στην πριζα αλλα μου φαινεται δεεν δουλευει καλα, θελει καποια ωρα για να παρει μπροστα: τα κουτακια που εχει με διαφορα υλικα παιζει να εχουν χαλασει? τα βαζω με καποια σειρα? Η αεραντλια φυσαει κανονικα, ποτε θα την χρησιμοποιησω? Για τον θερμαντηρα εχει μεσα στο μαυρο κουτι ιδικη θηκη οποτε κομπλε. Μηπως ειναι καλυτερο να παρω ενα καινουριο φιλτρο? Και παλι ευχαριστω! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΒΟΗΘΕΙΑ | brown | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 29-12-15 23:20 |
Pet shop η αποθηκη?? | malawimbuna | Παραλία - Beach Bar | 5 | 07-04-09 00:42 |
Ενυδρειο βοηθεια | MIkex24 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 28-01-09 21:41 |
Βοηθεια για ενυδρειο 683 λιτρων!!!!! | FRIXOSMJOKER | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 03-07-08 00:18 |
Το ενυδρειο μου. (με την βοηθεια σας | nik0s7 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 4 | 14-01-08 01:18 |