|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο με τα χρυσοψαρα μου τρεχει ενα χρονο τωρα και ολα πανε αψογα δλδ μετρησεις και υγεια ψαριων.Το μοναδικο θεματακι που εχει ειναι οτι οπως φαινεται στις φωτογραφιες υπαρχει αλγη στα φυτα αλλα και τα τζαμια του ενυδρειου.Τι θα μπορουσα να κανω για να απαλαγουν τα φυτα απο αυτη;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δυστυχώς όχι και πολλά πράγματα.
θα πρέπει να τα καθαρίζεις τακτικά ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρείο το καθαρίζω ανά εβδομάδα το πολύ 10 ημέρες και ουσιαστικά αυτό που με ενοχλέι λίγο είναι η άλγη στα φυτά κυρίως από άποψη καλαισθησιας
|
|
|||
|
|||
![]()
τις φωτογραφίες Ευριπίδη !!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και οι φωτογραφιεσ
|
|
||||
|
||||
![]()
ευριπιδη τι φυτα εχεις μεσα?
Το ενυδρειο σαν γενικη εικονα εμενα μαρεσει παρα πολυ..αλλα βλεπω οτι ο φωτισμος ειναι αρκετος ισως και παρα πολυς,μπορει να με γελαει το ματι μου βεβαια... Σαλιγκαρια εχεις δοκιμασει να βαλεις μηπως και κανεις δουλεια?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χρονος αναμονης για pm | tsoum | Greek Aquarist's Boards | 27 | 16-03-11 10:57 |
δεν με παιρνει ο χρονος!! | papanikos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 29-09-10 14:42 |
χρονοσ φωτισμου | stefapat | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-09-08 11:00 |