|
![]() |
#1 |
Ερωτηση
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπερα πρωτα απ'ολα .. Επεσε στα χερια μου ενα ενυδρειακι 64 χ 24 χ 19 υψος... Μπορει να μπει οποιοδηποτε ζωντανο μεσα? Ευχαριστω εκ των προτερων..
|
|
Εμφανίσεις: 3621
|
|
||||
|
||||
![]()
νανοψαρια Scarlet Badis (Dario dario) Betta Fish Pygmy Sunfish (Elassoma sp.) Pygmy/Sparkling/Dwarf Croaking Gourami (Trichopsis pumila): Least Killifish/Dwarf Livebearer (Heterandria formosa) gia νανοκαταστασεις....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για την απαντηση .. Γαριδες μπαινουν η ειναι πολυ κοντο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ προσωπικά δεν θα στο πρότεινα αυτό το ενυδρειάκι. Έκτος αν ξέρεις τι κάνεις. Με λίγα χρήματα μπορείς να βρεις ένα μεγαλύτερο ενυδρείο.
Δες για παράδειγμα εδώ: www.zoofast.gr με 33 ευρώ παίρνεις ένα 100λιτρο ενυδρείο. |
|
|||
|
|||
![]()
μπράβο. Καλή τιμή.
με απασχολεί, 1 η ποιότητα τα γυαλιά είναι καλή? (θα μπορούσες να δεις και ένα σχετικό που έχω κάνει.) θα το δίνει φυσικά χωρίς καπάκι, φίλτρο και λάμπα? λέω για κάποιο οβαλ που είχε εκεί με 45¤. να είναι καλό? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ισως και για μονομαχο και φυτα αν εχει καπακι (για να μη πηδηξει εξω)
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω ολους αλλα μετα απο σκεψη παω για μεγαλυτερο απο τον νεο μηνα... Αυτος μας τελειωσε νωρις...
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερωτηση... | krhtikos91vvti | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 31-03-12 21:25 |
SOS Ερωτηση!!! | Argiris | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 31-01-12 01:03 |
Μια ερωτηση | faceck | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 6 | 24-06-11 20:12 |
ερωτηση | aggelos300 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-08-08 21:42 |
ερωτηση!!!!!!!!! | NiveOner | Bettas | 14 | 08-08-08 09:44 |