|
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο πολυ ψαξιμο για ενυδρειο εχω βρει μεταχειρισμενο ενα ANTHIAS 160
το οποιο ηταν θαλασσινο. η τιμη ειναι σχετικα καλη στα 750 ευρω χωρις το φωτιστικο διασταση 1.60χ0.70χ0.70 εννοειτε οτι εχει sump η ερωτηση μου ειναι αν εγω τελικα καταφερω να το δουλεψω σε ενυδρειο malawi μιας και ειμαι ασχετος σε sump... χρειαζεται και ενα καπακι με φωτιστικο γιατι ηταν με κρεμαστο σιγουρα θα ανεβει αρκετα το κοστος και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η αγορα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βασικα με βολευουν οι διαστασεις του... θα μου πεις για μεταχειρισμενο ειναι πολλα τα λεφτα μιας και βρισκεις καινουργειο πλεον με αυτα τα χρηματα(δες anubias)
![]() ------------------------- τα ενυδρεια αυτα τα φτιαχνει η aqua medic και σιγουρα την ξερουν OI REEF ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faniskriti : 07-02-17 στις 14:48 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Η διαστάσεις είναι πολύ καλές.........αλλά σαν σύνολο δεν το λες και ευκαιρία!Θα χρειαστείς καπάκια γυάλινα και μετατροπή για να "πατήσουν" και να μην χρειαστείς και φωτιστικό.
------------------------- Αν το πάρεις καλύτερα να λειτουργήσεις το σαμπ..........αλλά με αλλαγή στα χωρίσματα και αυτό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tanganyiκας : 07-02-17 στις 14:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τί άλλο σου δίνει μαζί. .......πχ... κυκλοφορητές,θερμοστάτες;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο ενυδρειάκι, αλλά δεν θεωρείται ευκαιρία πάντως... Ψάξε λίγο καλύτερα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να σου πω δεν ξερω δεν εχω παει ακομα να το δω πολυ πιθανο να ειναι πακετο μεσα γιατι ετσι το πουλανε καινουργιο και μου ειπε και την τιμη ανω των 3300 ευρω αγορα..το εψαξα γερμανια 3000 ευρω το βρηκα τωρα οπωτε λεει την αληθεια γιατι η αγορα τοτε που το πηρε ηταν πιο ακριβη...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενυδρειο malawi | giorgos78 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 21-04-14 17:57 |
ενυδρειο malawi | Γιάννης12 | Malawi | 8 | 13-03-12 15:07 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |