|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα σε όλους
Μέτα από αρκετό καιρό με τα kribensis και πολλές γέννες ήρθε η ώρα της αλλαγής PH 7,90-8 αλλαγή νερού λόγο πολλών υποχρεώσεων από κάθε εβδομάδα το έχω πάει κάθε δυο εβδομάδες 40% Την τετάρτη θα δώσω τα Kribensis εάν καταφέρω να τα πιάσω όλα που το εύχομαι και θα κρατήσω τα 5 dario που έχω και τις amano Θέλω να βάλω κοπάδι πάλι μέσα με τα Dario άλλα να δώσω χρώμα στο ενυδρείο Θέλω σχετικά εύκολα ψαράκια που να μην είναι πολύ ευαίσθητα 140 λίτρα φυτεμένο |
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις ενα πολυ ομορφο ενυδρειο στην θεση σου εγω θα το γεμιζα με Paracheirodon Axelrod
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το εψαξα και θελει 6-6,5 οποτε δεν κανει...ισως Rasbora?
|
||||
|
||||
![]()
Και τα rasbora θέλουν πιο όξινο νερό
pH: 6.5 – 7.5; a value of 7.3 was recorded at the type locality. http://www.seriouslyfish.com/species...-margaritatus/
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη για φωτα σε reef 280 λιτρα !! τα φωτα σας | harris samos | Φωτισμός | 13 | 13-06-15 19:47 |
Προβλημα με φωτα...τα φωτα σας.. | sonic | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 26-02-13 21:08 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
ΦΩΤΑ | georged | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 22-10-09 17:13 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |