|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι αλλο υγρο μπορουμε να βαλουμε εκτος απο νερο σε ενα εξωτερικο bubble counter...εχω βαρεθει να γεμιζω λογο εξατμισης...καποια γλυκερινη ας πουμε θαεπηρεαζε την ποιοτητα του αεριου που μπαινει στο ενυδρειο;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καπου το χω διαβασει αλλα το εμπιστευσαι?
|
||||
|
||||
![]()
Ισως καποιο λαδι με μικρη πυκνοτητα(σπορελαιο )θα μου φαινονταν πιο ακινδυνο
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οχι δεν το εχω διαβασει καπου ειναι η αληθεια....μου φαινεται λιγο δυσκολο να ποτισει να το πω ετσι απλα καποιο αεριο που διερχεται μεσα απο καποιο υγρο...δεν ειμαι σιγουρος βεβαια για αυτο και ζηταω γνωμες
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως δεν φεύγει το νερό από την εξάτμιση,
αλλά το διοξείδιο το σπρώχνει σιγά σιγά το νερό στο ενυδρείο, άρα οτιδήποτε άλλο εκτός από νερό μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Ένας ακόμα λόγος που αποκλείω την εξάτμιση είναι πως το διοξείδιο έχει πολύ χαμηλή θερμοκρασία βγαίνοντας από τη μπουκάλα
|
|||
|
|||
![]()
Είμαι σίγουρος ότι κάπου έχω δει να πουλάνε ένα υγρό σε συσκευασία 100ml το οποίο μπαίνει αντί του νερού μέσα στο φυασλιδομετρητή και έχοντας μεγάλο ιξώδες καθυστερεί τις φυσαλίδες καθώς ανεβαίνουν προς τα πάνω. Να ήταν στο co2 supermarket? co2 art? Σε κάποιο παρόμοια site πάντως αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι ώστε να βάλω το link.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Bubble counter | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 14-07-16 11:04 |
Εξατμιση στο bubble counter! | panos84 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 30-03-16 23:52 |
Bubble counter | satrianius | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 25-06-08 22:24 |