|
|
|||
|
|||
![]()
Για γρασιδάκι τα 24 watt είναι ότι πρέπει για τα λίτρα σου, αρκεί να έχεις co2 και λιπάσματα. Εχω διαβάσει σε ξένα φόρουμ πολύ καλές κριτικές για αυτά τα φωτιστικά.
Επίσης τα lumens και η θερμοκρασία είναι οκ για φυτεμένο. Εγώ με παρόμοιο εξοπλισμό έφτιαξα αυτό |
|
||||
|
||||
![]()
co2 εχω απο μπουκαλα......σε αλλο ενα κυβο που εχω 35 λιτρων έχω αυτο της arcadia...... Ειναι ανεπαρκη τα 15 watt ?
το νανο εχεις διαστασεις 40*32*28.....ενω το 2ο που στηνω τωρα 45*31*36 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τα 15 μάλλον είναι λίγα. Καλύτερα περισσότερα και να μικρύνεις την φωτοπερίοδο, παρά λιγότερα ώστε να χρειαστεί να το αλλάξεις για κάποιο μεγαλύτερο ξοδεύοντας παραπάνω. Επίσης μην κοιτάς τόσο τα watt, αλλά τα lumen, 3850 είναι μια χαρά.
|
|
||||
|
||||
![]()
οκ να γινω πιο συγκεκριμενος (τωρα που βρηκαμε παπα....)
![]() Τα νανο που θα εχω στην κατοψη μου μεχρι το τελος του μηνα ειναι : 1)Dennerle Scaper’s Tank 50L 45*31*36 στο οποιο μολις πηρα τα λεντ 27 βατ που ειπαμε 2)Dennerle 30*30*35 στο οποιο εχω το acadia 11w 3)Dennerle Scaper’s Tank 35L 40*32*28 στο οποιο εχω το arcadia 15w 4)Dennerle Scaper’s Tank 35L 40*32*28 δεν εχω τιποτα αλλα μαλλον θα παρω τα 24 w που μολις ειπαμε..... Θελει το 2) & το 3) αναβαθμιση ή θα την παλεψουν....? Σε ολα σκοπευω να βαλω γρασιδακι Glossostigma...... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αναβάθμισε το 2 και 3 με μια arcadia ακόμα στο καθένα και θα σε οκ!το 2 θα φτάσει τα 22βαττ και το 3 τα 30...(Θα κάνεις παπάδες) Φώτα ξεκίνα με 5-6 ώρες την ημέρα και ανέβαζε 15λεπτά ανά βδομάδα μέχρι να φτάσεις τις 8....co2 30ppm κ λίπανση θα σ πρότεινα ΕΙ αλλά μετά από 20μέρες αφού στηθούν.... Καλή επιτυχία. ΥΓ Το LED που σκέφτεσαι να πάρεις είναι απλός άψογο(έχω παρόμοιο) |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα περιμενω φωτιστικα.....
Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Eρωτηση ....
Μια και τα ενυδρεια ειναι ολα μαζι , γιατι δεν εβαζες μια τ5 για ολα ? |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι προστεθηκαν σιγά σιγά......Και δεν ηταν απο την αρχη εκει.....
Περιμενω ακομα και το διακλαδωτήρα co2..... |
|
||||
|
||||
![]()
Μου ηρθαν τα φωτιστικα !! Αυτα που αναφερω στο 1ο ποστ.....
Αψογα !!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
my nano 64l | θανος30 | Nano Reef | 24 | 28-04-15 18:37 |
diy led φωτισμος για nano | hellas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 20 | 19-02-15 15:44 |
NANO 30L | petros | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 19 | 24-03-10 09:22 |
Νέο nano | koursaros7 | Nano Reef | 5 | 29-12-07 18:37 |