|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,πρεπει να βάλω ανεμιστήρες...σκέφτομαι να βάλω 2χ12αριδες στο πίσω καπάκι (φλαπ) απ εξω όμως γιατί απο μέσα δεν με χωράνε ουτε για αστείο
..μιας κ έχω προσθέσει αλλες 2 λάμπες με ανακλαστήρες...Τώρα είναι έτσι....https://encrypted.google.com/search?...teXd4zgcHqM%3A και λέω να τα βάλω δίπλα δίπλα ...τι γνώμη έχετε; Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Χρειάζεσαι ανεμιστήρες τέτοιο καιρό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είχα προλάβει να βάλω το προηγούμενο διάστημα...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι αλλά τωρα που πλακώνει χειμώνας τι να τα κάνεις; Δε νομίζω να τους χρειάζεσαι τώρα. Τι ψαρια έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ...απλά τώρα μπορώ...Ενα κοπάδι 30νέον 2ancistrus 6corydoras sterbai 6amano κ σαλιγκάρια ...
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκίνα από τώρα να είναι έτοιμο το καλοκαίρι
![]() Εδώ όμως ![]() δεν βλέπω χώρο να τα βάλεις, ο αέρας θα χτυπάει επάνω στις λάμπες
|
||||
|
||||
![]()
κ λες να μας πειράζει αυτό; Εμείς τον ζεστό αέρα θέλουμε να ανακυκλώσουμε με φρεσκο, έτσι δεν είναι;
|
|||
|
|||
![]()
¶μα δε χτυπάει επιφάνεια νερού, δουλειά δε θα κάνεις. Πρέπει να προκαλείς εξάτμιση ουσιαστικά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν στέλνουν απλά αέρα μέσα στο ενυδρείο, αλλά ο αέρας πρέπει να χτυπάει επάνω στο νερό, να προκαλεί εξάτμιση, και έτσι θα έχουμε μείωση της θερμοκρασίας
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμ...τώρα...καμια ιδέα παιδιά;
|
||||
|
||||
![]()
Δύσκολο Γιώργο,
μάλλον θα πρέπει να αφαιρέσεις κάποια λάμπα, δεν βλέπω άλλη λύση, περίμενε μήπως κάποιο παιδί με το ίδιο καπάκι έχει κάνει κάποια άλλη πατέντα
|
||||
|
||||
![]()
Αν μπορείς βγάλε μια φωτο το δικό σου από πάνω να δούμε πως είναι, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να βάλεις 4 80άρια στις γωνίες (εκεί που τελειώνει η λάμπα και έχει κενό μέχρι το τζάμι). Το εσωτερικό φίλτρο το έχεις βγάλει;
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει φωτό στην προηγούμενη σελίδα... το εσωτερικό φίλτρο έχει αφαιρεθεί
![]() Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Εννοείς αυτή στο πρώτο ποστ (δε νομίζω να είναι το δικό σου ενυδρείο); Αν μπορείς βγάλε καμία πιο κοντινή να δούμε αν έχει αρκετό κενό στις γωνίες για να περνάει ο αέρας αλλιώς δε βλέπω άλλη λύση...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χμ....ναι σωστά....χωράει ένας 9αρης ...ακριβώς πανω απο την λάμπα...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- ![]() Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgaras : 10-11-16 στις 20:01 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Και στην άλλη πλευρά έτσι είναι ε; Εγώ θα έβαζα 4 x 92 mm στις 4 γωνίες, όλα να φυσάνε προς τα μέσα (έχει χώρο να φεύγει ο αέρας; πχ άνοιγμα για ταΐστρα κλπ). Κάτι πιστεύω θα κάνουν...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι κ οι 2 πλευρές έτσι είναι φίλε μου....λες να χρειάζομαι 4; Πάντως τώρα έχει 26,5 επειδή είναι τα φώτα αναμμένα κ τις πρωινές ώρες έχει 25,5 θερμοκρασία...χωρίς να ανάβει ο θερμοστάτη
|
||||
|
||||
![]()
Τώρα όχι (τώρα κανένα δε χρειάζεσαι), το καλοκαίρι θα χρειαστούν
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή καπακιού με ανεμιστήρες | Λάμπρος.Τ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 60 | 06-05-16 14:46 |
Ανεμιστήρες vs wavemaker. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 11-05-14 15:21 |
Ανεμιστήρες για controller. | Michalis... | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 41 | 27-05-13 22:23 |
Ψύξη με ανεμιστήρες στο καπάκι... | Immortal | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 24-06-12 10:36 |
Ο eliwell του φτωχού (θερμοστάτης για ανεμιστήρες) | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 13-08-10 14:47 |