|
![]() |
#1 |
Νέο δισκοενυδρειο 540 λίτρα
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ και θα ήθελα να ρωτήσω για ενυδρείο 540 λίτρων πόσα εξωτερικά φίλτρα λέτε χρειάζονται; έχω στο προηγούμενο eheim 2215 2217 (juvel 260)
|
|
Εμφανίσεις: 6573
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και κάλως όρισες στο φόρουμ μας. Για τι αριθμό και μέγεθος ψαριών μιλάμε εδώ? Παίζουν ρόλο πολλά πράγματα, αν μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το ενυδρείο αυτό πιστεύω θα έχεις τις απαντήσεις που θέλεις. Πάντα φιλικά, Γιάννης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα πανε αναλογα την ιχθυοφορτωση και το τασιμα που θα γινεται.
Καλο ειναι να ειναι δυο τα φιλτρα και με χωρητικοτητα οσο περισσοτερα υλικα γινεται.
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα πριν 6 μήνες με ένα juvel 260 έχοντας 3 δίσκους μόνο, καθώς όπως ξέρετε οι δίσκοι είναι μαγευτικοί έφτασα τον αριθμό 8 πλέον ξέρω ότι είναι βασανο για τα ψαράκια αυτό και αποφάσισα να αγοράσω ένα πολύ μεγαλύτερο ενυδρείο. Τα ψάρια που φιλοξενω είναι 8 δισκοι
|
|
||||
|
||||
![]()
Με δυο φιλτρα χωρητικότητας σαν το 2217 (ενα σε καθε πλευρα), θα ησουν ΟΚ πιστευω.
|
||||
|
||||
![]()
κανε και μια παρουσιαση να τους καμαρωσουμε!!!εκανες πολυ καλα και αναβαθμιστηκες..καλως ηρθες
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο δισκοενυδρειο... | savvas27 | Δίσκοι | 11 | 22-06-11 02:39 |
Το δισκοενυδρειο μου..!! | pavlos15 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 24 | 15-05-11 19:52 |
ΝΕΟ ΔΙΣΚΟΕΝΥΔΡΕΙΟ | touak1982 | Δίσκοι | 2 | 27-07-10 08:44 |
Δισκοενυδρειο | Krisos | Δίσκοι | 59 | 01-05-09 03:28 |