|
Φωτογραφίες μελών Για συζήτηση όσον αφορά το φωτογραφικό τους μέρος |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπράβο ρε Γιώργο πραγματικά σε χαίρομαι.
πρέπει να είναι τέλειο μέρος, και πανέμορφα ζώα.
|
||||
|
||||
![]()
νασαι καλα αλεξ
![]() ναι ηταν πολυ ομορφα.πολυ ελαφι και πολυ αλεπου.και ποσα αλλα που δεν προλαβα να δω. αλλα θα ξαναπαω τωρα που ειδα το μερος. δεν ειχα τι να κανω ενα απογευμα και λεω δεν παω παρνηθα να δω τα ελαφια? ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο γιωργο!
πολυ όμορφες φωτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιώργο με τις εξορμήσεις σου στη φύση.
Το μέρος είναι φοβερό, και είναι 10 χιλιόμετρα από τη τσιμεντούπολη. Πριν τη φωτιά παιδιά ήταν επίγειος παράδεισος, αλλά ο "Στρατηγός άνεμος" και οι ηλίθιοι στρατηγοί το άφησαν να καταστραφεί. Και το μέρος ενδείκνυται για βόλτα Χειμώνα Καλοκαίρι , όλες τις εποχές έχει κάτι το όμορφο και διαφορετικό, μέχρι και λίμνη υπάρχει
|
||||
|
||||
![]()
Η Πάρνηθα συνεχίζει να έχει αρκετή ζωή έστω και με αρκετά λιγότερο πράσινο από ότι είχε! Τάκη λες την λίμνη Μπελέτσι που είναι από πίσω στην Μαλακάσα κοντά!Είναι πανέμορφο μέρος θέλω να πάω μια βόλτα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο μέρος και όμορφες φωτογραφίες!
Αξιοζήλευτες οι βόλτες σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ναι η Πάρνηθα ειναι μερος φανταστικο...πηγαινα καθε κυριακη πεζοπορια μεχρι και τα καταφυγια...πλεον μεε την δουλεια και τις υποχρεωσεις δεν ενδείκνυται....
![]() Να σαι καλα γιωργο που μας ταξιδευεις λιγακι ![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο θεμα !!! μπραβο...
αν ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |