|
|
|||
|
|||
![]()
Το θέαμα είναι θλιβερό και θα σας εξοργίσει .
Το ψαράκι μου το έφερε να το προσέχω ένας γείτονας . Το έχει τρία περίπου χρόνια . Θα το έχω καμιά 10 μέρες . Τι μπορώ να κάνω έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του ?? Στο ενυδρείο μου δεν το βάζω . Το κόκκινο σημάδι στο κεφάλι του μοιάζει με πληγή εσωτερική . Τα φώτα σας επειγόντως !!!! ![]() ![]() ------------------------- Το γέμισα με νερό απο το ενυδρείο μου και έβαλα Prime Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη fotisamor : 13-08-16 στις 14:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Προσπαθησε να βγαλεις καμια καλυτερη κοντινη φωτογραφια.
|
||||
|
||||
![]()
Χαμηλότερη θερμοκρασία και αλλαγές με φρέσκο νερό για αρχή
Μετά καλύτερες φωτογραφίες
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εφοσον δεν ειναι δικο σου το ψαρι,δεν ειμαι σιγουρος οτι θα πρπει να κανεις κατι...
(φυσικα καλο θα ηταν να κανεις,αλλα αν παθει κατι το ψαρι οσο το εχεις,μηπως βρεις και το μπελα σου απο πανω?...) συμφωνω πως το καλυτερο,ειναι να του δωσεις σωστες συνθηκες,χαμηλοτερη θερμοκρασια,νερο αποχλωριομενο με prime κλπ. αν εχεις και ενα μικρο εσωτερικο φιλτρακι να βαλεις λιγο ανθρακα και ζεολιθο για αυτες τις δεκα μερες,ακομα καλυτερα. εκτος αν θες να το μπολιασεις που ειναι ακομα καλυτερο. οταν δεν ειναι δικο σου το ψαρι,ειναι ευθυνη. ακομα κιαν ο ιδιοκτητης δεν το προσεχει οπως πρεπει... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όταν μου το έδωσε είχε αδειάσει το νερό με σκοπό να το βάλω στο ενυδρείο μου . Έχουμε διπλανά μαγαζιά και πολύ καλή γειτονία και σχέση . ( Ευτυχώς αυτό το καλό το έχει ο Πειραιάς ακόμα ) Το ψάρι βρίσκεται σε ενυδρείο max 20 λίτρα και το έχει γεμισμένο μέχρι την μέση . Μόλις το πήρα ,στην αρχή σκέφτηκα να το φροντίσω και να μην του ξαναδώσω . Να σου πω την αλήθεια , ακόμα δεν έχω αποφασίσει! Το ψαράκι είναι νωχελικό και άρρωστο . Για το τραύμα στο κεφάλι τι λέτε ??? Θέλω σε πρώτη φάση να κάνω ό,τι μπορώ για να βελτιωθεί η κατάσταση του , έστω και για την εμπειρία , αλλά πάντα με τις δικές σας συμβουλές . Φίλτρο δυστυχώς δεν έχω μιας και απο τα προηγούμενα ενυδρεία τα χάρισα όλα . Βλέπω τις διαφορές της ζωντάνιας των ψαριών και είναι φρίκη . |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΙ | HLIASKR | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 09-07-11 11:25 |
θανατος | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-09 09:44 |
θανατος γκαπυ | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 19-03-09 11:29 |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |