|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Aξίζει να τα δούμε:http://www.aquaticplantcentral.com/f...ad.php?t=10133
|
|
|||
|
|||
![]()
Έπαθα την πλάκα μου. Απλά αναρωτιέμαι για πόσο μπορούν να συντηρηθούν τα ενυδρεία αυτά μετά τον διαγωνισμό???
|
||||
|
||||
![]()
ουδεν σχολιο για τα ενυδρεια - απλα αψογα ολα
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι όμως τα περισσότερα είναι χαμηλών απαιτήσεων και μπορούν να παραμείνουν σ'αυτήν την κατάσταση για χρόνια με σχετικά λίγο χρόνο ασχολίας . Τώρα άν μιλήσουμε για το Νο 5 εδώ απαιτείται πολύς χρόνος σε κλάδεμα για να κρατηθεί σε τέτοιο επίπεδο και δεν σηκώνει ούτε μικρές περιόδους τεμπελιάς .
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτός φυσικά αν έχει εργαστήριο (κλαρκ φρεζα cnc etc) σαν του μικρού..... ![]() Ε αν αρπάξεις μια φορά την "δόση σου" στο contest δεν θέλεις και πολύ. ![]() Ο Wayne Sham ή ο Oliver Knott ειναι ενας απο αυτούς ![]() Τώρα θα μου πείς οτι εχει την plantela απο πίσω του.... ![]() (Να πω και μια κακιούλα) Εεεεεεε και λιιιιίγο τα σεμιναααάρια απο την adana ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η σειρα ειναι σωστη? Γιατι το νο 1 , παρότι εντυπωσιακο, μονο natural δεν ειναι...
Με εντυπωσιασαν τα 1 και 7 αρνητκα, αφυσικα τελειως. (Για βυθο). Το 5 μου θυμισε τον παλιο καλο καριο που 3-4 φορες την εβδομαδα ημαουνα με το ψαλιδι στα χερια...ουτε στον εχθρο μου! Εγω θα εβγαζα 3 πρωτα το 3, 6, και 9 |
|
||||
|
||||
![]()
εγώ λέω για 5-6-3 σύμφωνα με την σειρά του http://www.aquaticplantcentral.com/f...ad.php?t=10133
... ούτε λόγος για το 1 το οποίο θεωρώ οτι είναι ΕΝΤΕΛΩΣ εξωπραγματικό! ... ίσως με ένα καραβάκι σαν του Lioliou να έφτιαχνε βέβαια λίγο, αλλα ατύχησε ο Ταϊβανέζος που δεν ήρθε στην "κοπή τη πίτα"... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
"20-11-05, 13:52
mikenuke Tα ενυδρεια αυτα τα εχουν αναρτημενα μονο σ'αυτο το φορουμ? Δεν εχει επισημο σαιτ να παμε να δουμε και τι διαστασεις και αλλες πληροφοριες εχουν?" Α ρε VasilisRa... μου την έφερες! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |
Διαγωνισμος: International Aquaplant Layout Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 3 | 27-10-05 11:18 |
Διαγωνισμος: International Aquatic Plants Layout Contest '05 | mikenuke | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 07-03-05 01:13 |
ADA contest 2004 Niigata | leonard | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 30-09-04 00:20 |