|
|
|||
|
|||
![]()
Γεια σας συμφορουμίτες
Έχετε να προτείνεται ένα καλό αθόρυβο φίλτρο για ενυδρείο 240 λίτρα με χρυσόψαρα ? Να μην ξεφύγουμε στην τιμή όμως. |
|
||||
|
||||
![]()
Ποσα στο περιπου χρηματα διαθετεις?
|
|||
|
|||
![]()
100-150E
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσα χρυσόψαρα έχεις στα 240 λίτρα ;
και τι είδος είναι και τι μέγεθος ; Είναι πολύ σημαντικό αυτό
|
|||
|
|||
![]()
Προς το παρόν έχω δυο comet με μήκος περίπου 8cm.
Το φίλτρο SUNSUN είναι αθόρυβο και από ανταλλακτικά πως πάει ? |
|
|||
|
|||
![]()
Μία ερώτηση σχετικά με το spray bar. Τώρα όπως έχω βάλει το φίλτρο, η εισαγωγή είναι πίσω δεξια και το spray bar το έχω στην μέση γιατί δεν έφτανε το λάστιχο. Δεν μπορώ να αποφασίσω προς τα που να ρίξω την ροή του. Αν την ρίξω μπροστά φτάνει μέχρι το μπροστινό τζαμί. Τώρα την έχω να κοιτάει προς τα κάτω. Εσείς τι λέτε???
|
|
||||
|
||||
![]()
Με κληση προς τα πανω,ειναι
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπροστα γιατι θελουμε να χτυπαει στο μπροστινο τζαμι και να δημιουργειται καλη ροη. Ελαφρως προς τα πανω για να δημιουργειται στοιχειωδης αναταραξη (οχι τρικυμια) για να οξυγονωνεται το νερο.
|
|||
|
|||
![]()
Όταν το γυρίζω προς τα πάνω και χτυπάει στο απέναντι τζάμι, κάθε φορά που περνούν τα ψάρια από εκεί παλεύουν για να ξεπεράσουν το σημείο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα χρυσόψαρα που έχεις δεν έχουν θέμα με τη ροή.
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε ενα βιντεο να δουμε αν ειναι οκ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν το ενυδρείο είναι τροπικό και έχει ψάρια σαν τα guppies ή τέτρα είναι το ίδιο ?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθόρυβο εξωτερικο φίλτρο για 180 λιτρα | dinelos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 17-04-16 16:24 |
Αθόρυβο εσωτερικό φίλτρο για 60L | carvefish21 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 23-11-13 22:42 |
Καλύτερο & Αθόρυβο Εσωτερικό φίλτρο για 60 λίτρα | danny | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 05-05-13 22:56 |
Ποιο εξωτερικό φίλτρο είναι αθόρυβο; | kapetanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 30-01-10 01:40 |
Αθόρυβο φίλτρο | infodigger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 17-04-07 17:14 |