|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα!!!εκανα μια αλλαγη στη διακοσμηση σημερα και θελω γνωμες!!εβγαλα 2 μεγαλες ριζες που ειχα και προσθεσα λιγες πετρες...επιπλεον εβγαλα τελειως την αφισα απο πισω...πως σας φαινεται;το πριν και το μετα...
![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Θα σου έλεγα να βάψεις τη πλάτη μαύρη, θα δείξει πολύ
|
||||
|
||||
![]()
Αλλιως μαυρο χαρτονι να κανει αντίθεση!!!
|
||||
|
||||
![]()
στο διαγωνισμο το εβαλες?αν δεν το εβαλες δε σου λεμε τιποτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το βαλε..
Να ρωτησω εγω κατι.. Τα ψαρια αυτα ταιριαζουν μεταξυ τους ολα; Οι αναλογιες ειναι σωστες; |
|
||||
|
||||
![]()
ε τωρα και εσυ βρε Γιαννη ερωτησεις ειναι αυτες?
![]() οχι δεν ειναι σωστα τα ψαρια και οι αναλογιες αλλα δεν πειραζει.ολα διορθώνονται!! |
|
||||
|
||||
![]()
Οι αναλογιες οχι δεν ειναι σωστες!!ακομα και στα 450 λιτρα!απλα ηθελα να εχω πολλα διαφορετικα ειδη!σκεφτομαι να βαλω μαυρο χαρτονι απλα και πριν μαυρη με πετρες και ριζες ηταν η αφισα...θα κανω δοκιμες ακομα!!ευχαριστω για το ενδιαφερον!
Στάλθηκε από το SM-G925F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Εντυπωσιακη αλλαγη
![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωρα για Αλλαγη διακοσμησης!!! | Νικολακης | Χρυσόψαρα | 9 | 16-04-16 21:04 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | ΓΙΑΝΝΗΣ JOHN | Tanganyika | 1 | 03-04-16 21:32 |
Βοηθεια για αλλαγη διακοσμησης ενυδρειου | τακης69 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 01-09-13 22:20 |
αλλαγη διακοσμησης | takis07 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 6 | 17-04-11 22:44 |
ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ | Ρέα | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 11-05-07 15:16 |