|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα.. τα φωτα σας πολυ χαμηλη ροη στο φιλτρο
εχω ακολουθησει ολα αυτα που εχει γραψει ο δελτα66 αλλα παλι το ιδιο.. 1.20 μαχ αποσταση υψους ζαρομενα λαστιχα δεν υπαρχουν κ ουτε ειναι μπουκωμενο .. https://youtu.be/8m5K3tyQUII κ ενα βιντεακι |
|
||||
|
||||
![]()
μήπως έχει εγκλοβιστει αέρας μέσα?
τσέκαρες την φτερωτή αν είναι γεμάτη μούργα?
|
|||
|
|||
![]()
Ολα τα χω δει δεν εχει αερα..
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχεις υπολογίσει τη ροή του με καποια δοκιμή και είδες ότι είναι χαμηλή ή απλά βλέπεις το σπρέι μπαρ πώς βγάζει το νερό; Το λέω γιατί κι εγώ όταν το λειτούργησα, στην αρχή μου φάνηκε οτι είχε χαμηλή ροή αλλά έφταιγε το σπρέι μπαρ που είχε πολλές.και με.μεγαλη διάμετρο τρύπες. Έφτιαξα ένα δικο μου σπρέι μπαρ και τώρα μου φαίνεται ότι πάει του σκοτωμου (ενώ η ροή είναι η ίδια πάντα).
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτη ειναι η ροη περιπου
μη περιμενεις τιποτα πολυ καλυτερο
|
|||
|
|||
![]() Quote:
------------------------- Σοβαρα μιλας? Πως γινεται τα 1000αρια να πυροβολανε κ αυτο με το ζορι να πεταει νερο? Last edited by tsan; 19-05-2016 at 22:29. Reason: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει καλο μανομετρικο το φιλτρο
------------------------- η ροη δεν αλλαζει με το spraybar απλα πιτσιλαει πιο μακρυα αν εχει πιο μικρες τρυπες
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Last edited by delta66; 19-05-2016 at 22:30. Reason: Automerged Doublepost |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SunSun HR-600B | Stavros7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 03-01-2014 14:36 |
χαμηλη ροη σε fluval 205 | ROULAMID | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 04-02-2011 12:57 |
ΧΑΜΗΛΗ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ | steady | Malawi | 18 | 15-02-2007 22:44 |