|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπερα ξεστσα το ενυδρειο μου 125λ το καθαρισα και σκεφτομαι να το βαλω νουφαρα που θα μου δωσει φιλος μου απο εξωτερικη λιμνη με μονο για ντεκορ.πειτε μου λιγο θελει συγκεκριμενω φωτισμο -θερμοκρασια;υπαρχει περιπτωση να μπλεξω με αλγες;θελει να εχω κ φιλτρο ανοιχτο;η μοιπως να βγαλω το καπακι απο το ενυδρειο;επισης στον πατο εχω ασβεστολιθηκη αμμο.να την βγαλω;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σταύρο
![]() Μπορείς αντί για νούφαρα να βάλεις αυτά που είναι για ενυδρεία : http://www.aquariumcarebasics.com/aq...-banana-plant/ Δεν έχω τώρα αλλιώς θα σου έστελνα .... Αν βάλεις Νymphaea βάλε mini ποικιλία (pigmea) για να την χαρείς , θέλουν πολύ δυνατό φωτισμό όλα τα Νούφαρα , αλλά τα λευκά και τα κίτρινα ανθιζουν και σε χαμηλότερο φωτισμό . Θερμοκρασία 22 και πάνω ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μαλιστα,δηλαδη να μην το πρασπαθσω ε;δεν θα εχω αποτελεσμα.οχι φωτισμο εχω 36watt
|
|
||||
|
||||
![]()
Σταύρο αφού δεν θα έχεις ζωντανά μεσα στο ενυδρείο να το προσπαθήσεις , δεν χάνεις και τίποτα απλά δεν νομίζω να σου ανθίσουν
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Λιμνουλα ε?με?Για δωστε μου ιδεες...
|
|
||||
|
||||
![]()
Xώρο έχεις ?? μέσα ή έξω ?? Έχει έτοιμες , οικονομικες απο 50 ευρώ 150-200 λίτρα μπορείς να κάνεις και ένα φίλτρο να βάλεις και 2 χρυσοψαράκια . Αλλιώς με τον παραδοσιακό τρόπο 1. σκάψιμο 2. liner κλπ κλπ .....
Έτοιμες π.χ. : http://ergaleioagora.gr/limnes-khpou-151
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΝΟΥΦΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ?? | ino | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 13-07-12 11:08 |
Eνυδρειο διαστασεων 1,5Χ0,45Χ0,60 | imichal | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 01-07-08 14:56 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 02-11-07 11:11 |
ΝΟΥΦΑΡΑ | orionasm | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 02-11-07 11:03 |