|
|
||||
|
||||
![]()
Νεα ψαρακια στην παρεα..
2 panda moor.. Ειναι σε καραντινα προς το παρον και θα παραμεινουν εκει για 1-2 μηνες.. Ευχαριστω τον Σταυρο(pavos) για τον κοπο που εκανε να μου τα φερει!! Οι φωτο δεν ειναι καλες, αλλα ειναι σε πλαστικο κουτι .καλυτερες οταν μπουν σε γυαλι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δέχθηκες Γιάννη
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nα σου ζήσουν Γιάννη , να τα χαίρεσαι και να μείνουν τα χρώματά τους έτσι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια!!
Μακαρι Αρτεμισια.. αλλα κομματακι δυσκολο ![]() Ας ειναι καλα και δεν πειραζει αν αλλαξουν χρωμα. |
|
|||
|
|||
![]()
Φτου φτου.... Εγω τελικά κράτησα αυτά τα 2 που έχουν κ πορτοκαλί
![]() ------------------------- Παράθεση:
Κ ένα πολύ μαύρο με ελάχιστο άσπρο...σχεδόν σαν black moor Ποιο θες???
Σταύρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pavos : 29-04-16 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γερά να ναι Γιάννη μου και να γίνουν σαν Κόι
![]() ![]() Θέλω 1 ασπρο με λίγο μαύρο παρακαλώ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σταυρο ,τα σπανε κι αυτα με την πορτοκαλι μουριτσα!!
![]() Αρτεμισια τσιμπα το ασπρο με λιγο μαυρο ![]() ![]() Edit: με προλαβες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαρεις Γιαννη! Στη Βεροια θα τα εχεις αυτα?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω παιδια!
Στεφανε , προσωρινα θα πανε Βεροια , οταν ετοιμασω το 220λιτρο εδω Δραμα ,θα παρω το ενα απ αυτα ,ενω το αλλο θα μεινει στο 360λιτρο (στη Βεροια) |
|
|||
|
|||
![]()
Να τα χαιρεσε!!!κουκλια ειναι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφα είναι τα άτιμα. Τελικά δεν υπέκυψα τότε στον πειρασμό και δεν πήρα, μιας και αποφάσισα να μην ξαναπάρω telescopic eye γιατί δεν βλέπουν καλά και με παιδεύει στο ταισμα σε έφεση με τα άλλα. Δύσκολα βρίσκει μη επιπλεουσα τροφή και με δυσκολεύει όταν θέλω να την μουλιασω και το ταΐζω στο στόμα τελικά για να αποφύγω κατάποση αέρα όσο γίνεται.
Όπως και να χει αυτά είναι προσωπικά γούστα, να τα χαίρεσαι είναι κουκλιά. 😊 Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω!
Ναι ,συμφωνω.. Δεν ηταν του γουστου μου ποτε τα telescope , ενα moor εχω που ειναι και επιλογη του αδερφου μου.. απλα ετυχε τωρα και βρεθηκαν και ειπα να τα δοκιμασω. Παντως ,το moor που εχω ,τρωει πιο γρηγορα απ τα common ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Στάλθηκε από το HTC One_M8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Θυμηθηκα πως εχω φτιαξει μια διπλη καραντινα, για μεσα στο επιπλο απο το 220 λιτρο που ετοιμαζω..
Ετσι ειπα να τα μεταφερω εκει , για πιο ανετα και λεω να περασουν εκει την καραντινα τους και μετα να τα παω Βεροια.. Αρα ,οριστε και φωτο στο γυαλι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
οπως λεει κι ο γιαννης πιο γρηγορα και πιο πολυ απο τα commet ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαιρεσαι Γιάννη!!!!
![]() Τωρα ειδα το θεμα...λόγω διακοπών!! |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σακη!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
panda moor | pavos | Χρυσόψαρα | 89 | 02-02-16 22:55 |
Taiwan bee black panda & Blue panda | Snakehead | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 47 | 18-09-14 12:11 |
PANDA RYUKIN | CHRISTOS13 | Χρυσόψαρα | 7 | 17-10-11 08:34 |
panda moore | janickrules | Χρυσόψαρα | 9 | 13-10-11 21:15 |