|
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλημερα.
Οπως λεει ο τιτλος μου εσπασε ο καδος στο φιλτρο.(Eiheim) Εχω βαλει τωρα προσωρινα ενα εσωτερικο που εχω, οποτε δεν yπαρχει θεμα βιολογιας αλλα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να κολησει. Εχω ακουσει για κολα PVC αλλα και για κολα παρμπριζ αυτικινητου. Εσπασε στο σημειο που πιανει η χειρολαβη.Εχει κανει καποιος παρομοιο κολημα?Λειτουργησε?Ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα,δεν θα κανεις δουλεια με κολλα pvc ουτε με την μπαρμριζοκολλα,καλυτερα με μια κολλα εποξικη 2 συστατικων,γυαλοχαρταρεις λιγο απ την εξω μερια με ενα ψιλο γυαλοχαρτο να αγριεψει λιγο και βαζεις αρκετη κολλα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μονο προσοχη να βαλεισ καταλληλη.... (δεν ξερω καποια)
Επειδη εχει καποια ελαστικοτητα το πλαστικο αν βαλεισ σε σημειο που μπορεισ να στρευλωνει εστω και λιγο απο την πιεση μπορει να κολλησει αλλα να στην πεταξει σε ανυποπτη στιγμη (το λεω γιατι την ειχα πατησει) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βαλε μια φωτο...ειναι μεγαλο το σπασιμο;
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω δεν θα διακινδυνευα να πλυμμηρισει το σαλονι μου καποια στιγμη
![]() Νομιζω υπαρχουν καδοι ανταλακτικοι γυρω στα 25 ¤ |
|
||||
|
||||
![]()
Πριν ψαχτείς για την κατάλληλη κόλλα, πρώτα ψάξε για ανταλλακτικό. Δες πόσο έχει καινουργιο αρχικά και μετά βάλε αγγελία τι ζήτας ακριβώς, μπορεί κάποιος να έχει ίδιο φίλτρο με χαλασμένη αντλία παράδειγμα και να σου πουλήσει τον κάδο. Μπορεί να βρεις μεταχειρισμένο καδο στην τιμή της "κατάλληλης" κόλλας.
Προσωπικά δεν θα έπερνα το ρίσκο για επισκευή κάδου, αν και δεν έχω δει το δικό σου.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εξωτερικο φιλτρο | karterhs | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 34 | 27-09-12 11:01 |
εξωτερικο φιλτρο | nickst | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 23 | 15-05-11 20:29 |
εξωτερικο φιλτρο | andreas213 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 30-11-09 17:42 |
ΑΟ και εξωτερικο φιλτρο | kalts.greg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 21-08-09 21:38 |
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ | ΕΛΒΙΡΑ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 27-12-07 15:20 |