|
|
||||
|
||||
![]()
σήμερα έκατσα και συνδεσα το stc-1000 αλλά όταν το συνδέω στην οθόνη δεν μου δείχνει την θερμοκρασία αλλά ένα ΕΕ εκτός αυτού όταν πάω να κάνω calibration το ανώτερο όριο που μου αφήνει να ρυθμίσω την θερμοκρασία είναι 10.0 C κάνω κάτι λάθος ή έχει πρόβλημα ο stc,να σημειώσω πως έχω αφήσει το μεταλλικό θερμοστάτη μέχρι να πάρω τον πλαστικό
|
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν κάνω λάθος ΕΕ βγάζει όταν δεν υπάρχει αισθητήρας συνδεμένος, και κάνει χαρακτηριστικό ήχο μπιιιιιιιιιιιιιμπ
|
||||
|
||||
![]()
όταν το ανοίγω κάνει το μπιπ αλλά σταματάει μόλις πατάω το πάνω αριστερό κουμπί,θα το ελέγξω μήπως δεν έχει πιάσει το καλωδιακι
|
|
||||
|
||||
![]()
101% δεν είναι συνδεμένος ο αισθητήρας
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μάλλον δεν είχε πιάσει γιατί το ξεβίδωσα και το ξανά βίδωσα και δουλεύει,αλλά το άλλο πρόβλημα συνεχίζει,όταν πάω να του κάνω calibration η ρύθμιση φτάνει μέχρι 10 όταν πατάω το πάνω βελάκι και μέχρι το -10 στο κάτω βελάκι
με αυτόν τον τρόπο προσπαθώ Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ρυθμιζεις θερμοκρασια,αποκλιση ρυθμιζεις, μεχρι+10 η μεχρι-10
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι,φιλε μου!θα αλλαξει η θερμοκρασια στην οθονη.
Στάλθηκε από το HTC Desire 516 dual sim μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
ok,σας ευχαριστώ,έτσι και αλλιώς πρέπει να βρω άλλον αισθητήρα ή να προσθέσω κι άλλο καλώδιο γιατί αυτός έχει μικρο και δεν φτάνει
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Να βρεις θεση να τοποθετηθει ετσι ωστε να φτανει αυτο που εχει. Ο μαμισιος σενσορας (οπως και αυτου του eliwell που κανει ως ανταλλακτικος) εχει αρκετα μακρυ καλωδιο για να τοποθετηθει σε ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
περίπου ένα μετρό είναι αυτός που έχει αλλά δεν φτάνει,του προσθεσα προς το παρών καλώδιο με κλεμα και απο Δευτέρα θα πάω στην Πειραιώς που έχει το μαγαζί να πάρω και έναν πλαστικό,σας ευχαριστώ για την βοήθεια
|
|
||||
|
||||
![]()
Πετάξου στην ΕΨΕΜ και πάρε αισθητήρα για ELIWELL τον NTC PVC
http://www.epsem.gr/pdfs/eliwell_pdf.pdf
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Stc 1000 | ΔημήτρηςΤ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 33 | 23-02-16 17:06 |
controller stc-1000 βοήθεια! | chrisvari | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 30 | 01-06-13 15:53 |
βοήθεια με controller θερμοκρασίας stc 1000 | n_vergopoulos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-06-12 19:31 |