|
Χρυσόψαρα Ποικιλίες, σωστή διατήρηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα! Είμαι περίεργη να μάθω ποιο είναι το γηραιότερο χρυσόψαρο που είχαμε/έχουμε στην παρέα μας. Εγώ για να είμαι ειλικρινής έχω δεί απο κοντά μέχρι 2 ετών (μετρώντας απο την στιγμή που αγοράστηκε μικρό).
Αλλά με τόσους έμπειρους συγχομπίστες αυτό θα μοιάζει πολύ λίγο. Παρακαλώ μοιραστείτε πληροφορίες για τον δικό σας μαθουσάλα και αν υπάρχει και καμία φωτογραφιούλα! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
2 χρονων ειναι πιτσιρικι..
![]() Δεν εχω μεγαλα χρυσοψαρα , μιας και ασχολουμαι απ το '12 ,πιο σοβαρα με δαυτα.. Υπαρχουν μεγαλα χρυσοψαρα στο φορουμ πιστευω .. Τα δικα μου ειναι ολα κοντα στην ηλικια 5-6 ετων.. Να και μια φωτο απο το κοριτσακι μου την γοργονα. Την εχω 3 χρονια εγω , πρεπει να ηταν και κοντα 3 ετων οταν την πηρα.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Έλενα σύμφωνα με αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=90157 , εγω και ο Γιάννης (tsala) έχουμε τα γηραιότερα (εγώ μάλλον έχω το μεγαλύτερο
![]() Τα δικά μου και του Γιάννη τα έχουμε από τα μέσα του 2012, Μάιο και οι δύο αν δεν κάνω λάθος ------------------------------------------- Ξέχασα , έχει και ο Σάκης ο σοκολατένιος, αλλά δεν ξέρω ακριβώς από πότε τα έχει. ------------------------------------ Μάλλον τελικά του Γιάννη είναι το γηραιότερο γιατί το πήρε "μεταχειρισμένο" ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εντάξει, έρωτας η Γοργόνα...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψάρια υπολογίζω να ήταν περίπου 2 ετών όταν θα απέκτησα Νομιζω πως τα ψαρια όσων ποστάρουν στο φόρουμ ειναι ακόμη μικρα Τα λέμε σε 25 χρόνια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
O Στεφανος ειχε ενα μεγαλο σε ηλικια, δεν ξερω αν υπαρχει ακομα..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ο Σωκρατης πρεπει να εχει κανα αρχαιο ψαρι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
φόρουμ | Emily82 | ¶λλα ζώα | 4 | 06-01-11 22:05 |
Κύπριοι στο φόρουμ | Carebean pirate | Greek Aquarist's Boards | 6 | 28-10-07 13:46 |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |