|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκέφτομαι να ζευγαρωσω τα ραμιρεζακια μου και καθώς θέλουν μαλακό κ όξινο νερό θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να πετύχω νερο με ph πχ 6 κ να το διατηρήσω χωρίς co2.
Θα βάλω φυτά εύκολα καθώς θέλουν φυτά,ξυλα ώσμωση και θα παρακολουθώ με κοντρολερ το ph.το κατέβασμα του σκέφτομαι κυριως να γίνει εκτός των παραπάνω με alder cones,οπου αποδεδειγμένα κάνουν αυτη τη δουλειά. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να αποφύγω τη χρηση co2 για να μειωσω ph 5.5-6
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα,
με τύρφη στο βαρέλι προετοιμασίας νερού ή με προσθήκη τύρφης στο φίλτρο. Βλέπω ότι θα χρησιμοποιήσεις ΑΟ άρα θα πέσει στα επίπεδα που επιθυμείς.
|
||||
|
||||
![]()
Ναι μπορεις.
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ.
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα
![]() Εγω με 7 alder cones το έριξα απο 8 στο 6 το ph σε 150 λίτρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πανο σαν απειρος μπορει να λεω και μπουρδες,τα δικα μου γεννησανε με νερο βρυσης Αθηνας ΡΗ 7,6.Δεν ξερω τι νερο εχεις εκει αλλα δεν νομιζω να χρειαζεται να φτασεις στο 6.Πηγαινε στο 7
|
|
|||
|
|||
![]()
Κανεις καποια επεξεργασία με τα κουκουναρια ή απλα τα βαζεις στο ενυδρείο και μετρας το ph μεχρι να φτασει στο επιθυμητό ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαζα ένα κάθε 24 ώρες και μετρούσα την επόμενη στις 48 δηλαδή . Πολλές φορές περιμένα και 2 μέρες να κάνω μέτρηση μην το ρίξω απότομα
![]() Επίσης το PH έχει τον δικό του κύκλο αν έχεις φυτά , άλλη ένδειξη έχεις νωρίς το πρωί (είναι η πιο χαμηλή) άλλη το μεσημέρι και άλλη αργα το απογευμα (είναι η πιο υψηλη μετρηση ) χωρις παροχη co2 .
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατεβασμα ΡΗ | petros | ¶λλα ψάρια Ασίας | 3 | 21-01-13 14:51 |
ph κατεβασμα | ilias911 | Malawi | 25 | 27-11-08 09:40 |
Κατεβασμα Ph,Gh,Kh | kazas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 22-10-08 08:22 |
Κατεβασμα ΡΗ , GH , KH | petros | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 20-11-07 13:30 |
κατεβασμα θερμοκρασιας | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 11-09-06 16:22 |