|
![]() |
#1 |
Ενυδρείο 20 λίτρων
![]() Αξιολόγηση:
![]() Καλησπέρα συνχομπιστες. Είμαι σχετικά καινούργιος στο χώρο και έχω ένα ενυδρείο 20 λίτρων. Μέσα έχω βάλει ένα Labidochromis capsules και θέλω να βάλω και ένα kribensis και ένα Pseudotropheus socolofi. Θα έχω κάποιο πρόβλημα; μέσα έχω χαλίκι στο πάτο, μια ανουμπια και σπηλιές από πέτρες.
|
|
Εμφανίσεις: 6904
|
|
||||
|
||||
![]()
καλως ηρθες φιλε!!!
![]() οταν λες προβλημα τι εννοεις?απλα δεν χωρανε ψαρια σε 20 λιτρα..αν μπορεις να το λυσεις αυτο ολα καλα θα πανε.. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον!
Ενυδρείο 20 ή 200 λίτρων? (Labidochromis capsules ??) |
|
|||
|
|||
![]()
20 λίτρα είναι. Πήρα το ενυδρείο για να κάνω μια αρχή όσο για το συγκεκριμένο ψάρι άρεσε πολύ στο γιο μου. Αυτός στο Pet Shop μου είπε απλά ότι θέλει και άλλα μαζί του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Labidochromis caeruleus (Kakusa)
δεν σου ειπε οτι χρειαζεσαι ενυδρειο?θες τουλαχιστον 1 μετρο+ μηκος για αυτα τα ψαρια. |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα έχουμε καμία λύση;
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Δεν μπαινουν καν ψαρια σε 20 λιτρα , παρα μονον ασπονδυλα... Ποσο μαλλον οι συγκεκριμενες κιχλιδες.. Ολοι καπως ετσι στραβοξεκινησαμε δυστυχως.. Τα ψαρια πρεπει να φυγουν αμεσα απο κει.. Θα ελεγα να χαριστουν/πωληθουν ,εδω σε καποια αγγελια, παρα να γυρισουν πισω στο πετ σοπ.. Αν δεν γινει αυτο.. η ζωη τους θα ειναι πολυ συντομη.. |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον εχει πολλα ψαρια stock το καταστημα και βρηκε ευκαιρια να ξεπουλησει
![]() Ουτε ο πρωτος εισαι, ουτε ο τελευταιος που βρισκεται σε αυτη την κατασταση, δυστυχως. Καλως ηρθες για αρχη! Με την πρωτη ευκαιρια διαβασε τα υπομνηματα στον τομεα των αρχαριων, για να καταλαβεις πως δουλευει ενα σωστο ενυδρειο. Οτι θελεις, ρωτας φυσικα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 80 λίτρων | puntomad | Tanganyika | 3 | 23-12-13 13:32 |
Νέο Ενυδρείο 350 Λίτρων | glazar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 43 | 16-12-07 00:50 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |