|
|
||||
|
||||
![]()
είχα ένα πεχάμετρο της hanna και αγόρασα απ την έκθεση στην Γερμανία ένα καινούριο το οποίο έχει και μπρίζα για να ρυθμίζω το πε-χά με το διοξίδιο. το δοκίμασα σήμερα και ενώ το Hanna μου βγάζει 7.5 αυτό μου βγάζει 8.3 ??? τα σετάρισα και τα δύο με τα ίδια υγρά και δεν ξέρω γιατί γίνετε αυτό. να φταίει το ένα απο τα 2 ηλεκτρόδια?
|
|
|||
|
|||
![]()
Προφανώς κάτι παίζει με τα ηλεκτρόδια εφόσον και το καλιμπράρισμα έγινε σωστά... Το ηλεκτρόδιο γενικά δεν κάνει να μένει εκτός νερού και να ξεραθεί. Πρέπει πάντα να είναι βουτηγμένο είτε σε νερό ενυδρείου ή, αυτό που κάνω εγώ, λίγο ορό στο καπάκι και το κλείνω.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσο καιρό το εχεις το Ph μετρο...?
|
|
||||
|
||||
![]()
το έχω περίπου 8 μήνες. το ηλεκτρόδιο έχει καπάκι και έχει μέσα ένα ειδικό υγρό και είναι βουτηγμένο εκεί συνέχεια. πιο να πιστέψω τωρα απο τα δύο? το νερό που βάζω είναι απο μισό R/O και μισό βρύσης. να βγάζει 8,3 ? λίγο δύσκολο δεν είναι?
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάνεις το καλιμπράρισμα και βγάζει τέτοια τρελά νούμερα, ε? Να σου πω dim, μπαταρίες έχεις αλλάξει? Για κάνε μια δοκιμή και με νέες μπαταρίες και αν συνεχίσει τα ίδια και μετά μάλλον τα έχει παίξει. 8,3 πάντως είναι ελεϊνή απόκλιση από το περίπου 7...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και πού να δείτε τί αποκλίσεις δίνει το δικό μου το ΠΑΧΥΜΕΤΡΟ τώρα τελευταία...!!!
![]() ![]()
|
|