|
![]() |
#1 |
Που πήγε το ψάρι
![]() Αξιολόγηση:
![]() Στο ενυδρείο είχα 2 χαρέμια από γκαπυ και εδώ και 1 εβδομάδα έχασα το ένα αρσενικό και επειδή είδα πως μου ανέβασε αμμωνία ξεκίνησα να ψάχνω θεωρώντας πως κάπου έχει πεθάνει,ξεσήκωσα όλο το ενυδρείο έκανα και σκούπα βυθού,αλλαγή 50% δυο φορές για να μειώσω την αμμωνία αλλά ψάρι δεν βρήκα πουθενά,έχει συμβεί ποτέ σε κάποιον άλλον;;; ακόμα και αν το είχαν φάει δεν θα έβρισκα τα οστά του;;;
στο ενυδρείο υπάρχουν ακόμα 2 πλατυ ένας γλυφτης και 4 γαρίδες και είναι 120 λίτρα |
|
Εμφανίσεις: 3519
|
|
||||
|
||||
![]()
τι γλυφτης ειναι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Plecostomus Golden Stripe
|
|
||||
|
||||
![]()
εκει πηγε το γκαπι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
τρώει και τα οστά;;;
------------------------- Παράθεση:
περισσότερο το έκανα γιατί είδα πως μου ανέβασε αμμωνία Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη xristos : 07-03-16 στις 12:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
σιγα τα οστα!τριχες ειναι.απλα το ψαρακι ψοφησε και μετα ανελαβε ο πλεκο το πτωμα.αυτο δεν ειναι τιποτα.την αμμωνια να εχεις το νου σου να δεις αν θα μεινει μηδεν γιατι αλλιως θα εχουν ολα προβλημα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα το έφαγε ολόκληρο, αλλά και να μη το έφαγε ο πλεκο , θα το λιανίσανε οι γαρίδες και τα οστά διαλύθηκαν, δεν θα βρεις τίποτα.
Αυτός ο πλεκο όμως δεν θα έπρεπε να είναι σε αυτό το ενυδρείο, θα γίνει τεράστιος και δεν θα χωράει -------------------------- Το ενυδρείο σου είναι άστρωτο, δεν δικαιολογούνται αυτές οι τιμές, ακόμα και αν πεθάνει ένα ψαράκι
|
|||
|
|||
![]()
μονο χειροτερα κανεις αν ανακατευεις το ενυδρειο. Αστο ως εχει, αν ζει το ψαρακι θα βγει οταν ξεανχωθει.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
κοίταξα,αν και είναι με καπάκι
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχει σημασια
περνανε και απο την τρυπα της βελονας αυτα αμα θελουν
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχασα το ψάρι μου!!!!!! | ral | Αρχάριοι γλυκού νερού | 14 | 22-12-10 19:34 |
Ψάχνω ένα ψάρι που ... | lucy | Γλυκό νερό - Γενικά | 31 | 19-12-08 18:38 |
Χάνω και 3ο ψάρι | uptight | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 31-10-08 16:01 |
Τί ψάρι σε 5 λιτρα | betta-friend | Bettas | 30 | 04-01-08 11:45 |
Που πήγε το άρθρο μου? | Μάριος | Greek Aquarist's Boards | 4 | 07-03-07 15:15 |