|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σας
εχω ενα ενυδείο RIO180 της juvel . απο εχθές διαπίστωσα οτι εχω ραγισμένο τζάμι στη πίσω γωνία που ενώνεται η μικρή πλευρά με τη μεγάλη. το νερό που βγαίνει είναι ελάχιστο αλλά φυσικά δεν σταματάει.μια σταγόνα κάθε μισό λεπτό ας πούμε. ξέρει κάποιος να με συμβουλέψει τι πρέπει να κάνω? πάω για άλλο ενυδρείο ή μπορώ να το διορθώσω με κάποιο τρόπο.? θα μπορούσα με κάποια ειδική σιλικόνη να το κολλήσω χωρίς να το αδειάσω ? |
|
||||
|
||||
![]()
να το κολλησεις δεν μπορεις δυστυχως.θα πρεπει να μεταφερεις τα παντα σε ενα πλαστικο δοχειο και να ξεκολλησεις το ραγισμενο τζαμι ωστε να βαλεις ενα καινουριο στη θεση του.
|
|
||||
|
||||
![]()
κατάλαβα ...
![]() ευχαριστώ φίλε μου |
|
||||
|
||||
![]()
Καλα πως έγινε;;;;;;;;;;;;;
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε πρώτη φάση βγάλε νερό από το ενυδρείο τουλάχιστον μέχρι να σταματήσει να σταλάζει...
|
|
|||
|
|||
![]()
κωστα η ORCA η σιλικονη που μου ελεγες δε θα βοηθησει τον φιλο μας?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι.απο οτι καταλαβα δεν εχει διαρροη στη σιλικονη.εχει ραγισμα στο τζαμι.εκει δεν παιζεις.απλα το αλλαζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ράγισμα έχει ή έχει ξεκολλήσει στην ένωση ;
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ραγισμενο ενυδρειο | Alexandros88 | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 02-10-15 23:30 |
Ραγισμενο ενυδρειο | ababapanos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 62 | 31-01-12 11:00 |
Μούχλα στο τζαμι; | mpoumpoula | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 21-01-11 12:00 |
τζαμι | menios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-11-05 03:26 |