|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ και μερικές μέρες ο ένας wave maker(sunsun) κάνει ένα βουητό.Τί να ελέγξω πρώτα;
|
|
||||
|
||||
![]()
Την φτερωτή και το αξονάκι.
|
|
||||
|
||||
![]()
τίποτανα μην ελέγξεις.ετσι κανει η sun sun..ειδικα στην αρχη.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα δεν θυμάμαι αν στο είπα στην συνάντηση αλλά από τους δύο που έχω ο ένας κάνει θόρυβο και αυτό ξεκίνησε δυο βδομάδες τώρα!
|
|
||||
|
||||
![]()
α οκ.γιατι και ο δικος μου εχει ενα βουητο αλλα ειναι και της πλακας σα κατασκευη.δεν περιμενα κατι καλυτερο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για βγαλε και ξαναβαλε πριζα
|
||||
|
||||
![]()
Από βάλε-βγάλε τον έχω τρελάνει,στην αρχή που το έβγαζα στις 1-2 φορες έστρωνε.Μια σκέψη που μου είπε κάποιος είναι να βάλω καθαρή βαζελίνη στα κινητά μέρη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Wave maker | gergioz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 24 | 25-04-14 10:53 |
Wave maker για γλυκό νερό | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 27-11-10 04:37 |
MOD RESUN WAVE MAKER | floridis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 18-07-08 07:22 |