|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους.
Εχω έναν μετρητή της HANNA, τον ΗΙ 98129. Δύο ερωτήσεις. 1.Το προσπέκτους από την ιστοσελίδα της εταιρίας λέει ότι μετράει PH,TEMP,και EC/TDS. Τι στο καλό είναι το EC/TDS ??? 2.Θέλει καλιμπράρισμα. Τι ακριβώς είναι το καλιμπράρισμα, και πως καλιμπράρεται? Δε μπόρεσα να το καταλάβω από τις οδηγίες. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Και καινουργιο να ειναι παλι θελει καλιμπραρισμα γιατι με την αποθηκευση χανεται η αρχικη εργοστασιακη ρυθμιση. Οι οδηγιες που εριξα μια ματια ειναι ξεκαθαρες για την διαδικασια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη george : 01-10-05 στις 23:17 |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτε άλλο μηπως εχει το συρταρι σου?
Καμμια αντιστροφη οσμωση ας πούμε.. γιατι παει μαζι με το οργανο που έχεις.. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη αυτό το όργανο ειναι λιγακι ακριβό, συνηθως δεν το παίρνει κανεις χωρις να ξερει τι κάνει
![]() Απο κει και περα, το EC/TDS εχει να κάνει με την σκληρότητα του νερού . Τοσο η μετρηση του TDS όσο και του PH χρειαζεται καλιμπράρισμα, αλλά το Ph πολυ συχνότερα.. (για ακρίβεια έως και κάθε φορά πριν τη χρήση), ενω το TDS πολυ σπανιώτερα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τι κάνει ήξερα, αλλά ....... στα "Ελληνικά" ![]() Ομολογουμένως δεν είμαι εξοικιωμένη με κάποια πράγματα όταν τα διαβάζω(ακόμα τουλάχιστο.Προσπαθώ!). Αλλοιώς είναι όταν απλά στα εξηγούν προφορικά. Για παράδειγμα, ξέρω μεν ότι η συσκευή μετράει PC,σκληρότητα και θερμ., αλλά το EC και TDS δεν το έχω ξαναδεί. Περίμενα να δώ KH-GH ας πούμε στις οδηγίες. Μου έγραψε ο george, Παράθεση:
Αν δε σε παιδεύω μπορείς να μου εξηγήσεις κάτι παραπάνω γι'αυτά? Η να μου πείς αν μπορώ να διαβάσω κάπου κάποια πράγματα. Δεν ψάχνω μασσημένη τροφή.... Να ξεστραβωθώ ψάχνω! Το καλιμπράρισμα αν κατάλαβα καλά, πρέπει να γίνει σε κάποια υγρά με συγκεκριμένες τιμές. Σωστά? Και είναι κάποια υγρά που πρέπει να προμηθευτώ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετρησεις | geoil | Δίσκοι | 21 | 26-10-04 23:27 |