|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα σας θελω να δειτε το ψαρακι στη φωτο και να μου πειτε τι ειναι!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ολα όσα βλέπω είναι common σε διάφορους χρωματισμούς
|
||||
|
||||
![]()
Το γκριζο ειναι κ αυτο common?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι common
Ολά ανήκουν στη κατηγορία common common πορτοκαλί common sarasa common γκρί ή άσπρο δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230
|
||||
|
||||
![]()
Common ,οπως ειπε κι ο Τακης
|
|
||||
|
||||
![]()
Να ρωτησω κ κατι αλλο...εβαλα 3 ψαρακια σημερα στο 400 αρι μου και αμεσως ο μητσος( ο παλιος του ενυδρειου) αρχισε να τα κυνηγαει ολα και να τα τσιμπαει. Γτ συμβαινει αυτο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Το οτι ειναι νεα ψαρια και μπηκαν στο "σπιτι" του Μητσου , τον κανει να τα κυνηγαει και να τα γνωριζει.
Ειναι φυσιολογικο να γινεται με νεα εισαγωγη ψαριων.. Απλα παρακολουθα τον , μην συνεχιστει αυτο για πολυ και τους κανει τπτ ζημιες(απο στρες). Λογικα θα πρεπει να τα αφησει συντομα στη ησυχια τους. Εκτος αν ειναι κοριτσια και του γυαλισαν ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Προσωρινό είναι , μην ανησυχείς, είναι βέβαια και στο χαρακτήρα του ψαριού,
κλείσε τα φώτα και άσε τα να ηρεμίσουν
|
||||
|
||||
![]()
αν ειναι γενικα τσαμπουκας , να τον προσεχεις...
αν ειναι ολα τα αλλα θυληκα , εχει τα δικια του ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να ηταν κ ευκολο να τα ξεχωρισω!!!
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυλο χρυσοψαρου... | NikosLrs13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 20-11-11 17:29 |
νεα χρυσοψαρου!!!! | LunaDark | Χρυσόψαρα | 22 | 09-05-11 00:53 |
Διαστασεις ενυδρειου και ειδος χρυσοψαρου | Razorblade | Χρυσόψαρα | 7 | 29-09-09 14:14 |
Επιθεση χρτσοψαρου σε αλλο ... | stefanos1978 | Χρυσόψαρα | 23 | 22-02-09 13:26 |
φυλο χρυσοψαρου | zidane1989 | Αναπαραγωγή | 2 | 30-12-08 09:31 |