|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα,μια ερωτηση για τους πιο εμπειρους......εχω μια φιαλη δικηλη η οποια ειχε μεσα αζωτο μαζι με μανομετρα....μπορω να τη χρησιμοποιησω για co2???γνωριζει καποιος???
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα να ρωτήσεις ένα μαγαζί με πυροσβεστήρες,
χρειάζεται και το κατάλληλο ρακόρ για να μπορούν να σου τη γεμίσουν. Επίσης οι μπουκάλες έχουν ανάγλυφο επάνω το όριο της πίεσης που αντέχουν, για CO2 είναι περίπου στα 200 bar
|
|||
|
|||
![]()
200 bar γραφει και αυτη του αζωτου φιλε τακη.......λες δηλαδη να μη μπορουν να τη γεμισουν με co2 λογω ρακορ???
|
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον θα μπορούν να σου το αλλάξουν.
Αυτοί ξέρουν καλύτερα, και αφού αντέχει 200 bar το πιθανότερο είναι να κάνει
|
|||
|
|||
![]()
ωραια......θα κανω μια βολτα απο κει και ο θεος βοηθος.......χιλια ευχαριστω.......
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν μάθεις φίλε μου,ενημέρωσε γιατί έχω 2 5κιλες που κάθονται.
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκαλα co2 | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 45 | 21-10-16 16:43 |
διαλεξη-μεταβολισμος του αζωτου-βαλτε και τα δικα σας please... | kgf12345 | Ιστοσελίδες στο Internet | 6 | 16-05-13 18:13 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΝΕΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΚΥΚΛΟΣ ΑΖΩΤΟΥ | Aquablue | Χρυσόψαρα | 10 | 17-09-10 15:53 |
ατυχημα με μπουκαλα co2 | enzo | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 6 | 26-06-09 15:37 |
Μπουκαλα CO2 | Krisos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 15-05-09 22:06 |